Thursday, February 3, 2022

Läxor bör förbjudas uppsats

Läxor bör förbjudas uppsats



tänk bara med lugnt sinne!! C Du gör inte läxan för att du inte kunde, och läxor bör förbjudas uppsats lärde sig ingenting. Varför ska barn få läxor på helgerna också? Vetenskapliga studier visar dock att det finns ännu fler skäl att överge efterklassuppgifter. Även om eleverna spenderar upp till 8 timmar framför skärmarna varje dag utan läxor, rekommenderas det att de inte spenderar mer än 3 timmar. Vårt svar är ett säkert ja.





Citera denna sida



Läxor har lite pedagogiskt värde och tillför ingenting till tiden i skolan. Internationella jämförelser av äldre elever har inte funnit något positivt samband mellan mängden läxor och genomsnittliga testresultat, läxor bör förbjudas uppsats. Om något fick länder med fler läxor sämre resultat! Läxor är en viktig och läxor bör förbjudas uppsats del av utbildningen. Det finns bara några timmar på varje skoldag — inte tillräckligt med tid för att ordentligt täcka alla ämnen som barn behöver studera. Att göra läxor förlänger studierna bortom skoltid, vilket möjliggör en bredare och djupare utbildning.


Det utnyttjar också lärare på bästa sätt, som kan ägna lektionstid åt att undervisa i stället för att bara övervaka individuellt arbete som skulle kunna göras hemma. Uppgifter som att läsa, skriva uppsatser, forska, göra matteproblem osv. görs bäst hemma, borta från andra elevers distraktioner. Läxor görs nästan alltid när ett barn redan är trött efter en lång dag i skolan. Det gör att få elever är som bäst när de sätter sig ner på kvällen för att jobba ännu mer. Läxor slutar med att göras i all hast, genom att elever kämpar mot trötthet, och arbete av dålig kvalitet produceras.


Ännu värre är att elever som har varit uppe sent och försökt avsluta sina läxor, kommer sedan trötta till skolan nästa dag och är därför mindre redo att lära sig. Egentligen, vad är poängen? Att ha läxor gör det också möjligt för eleverna att verkligen fixa i sina huvuden arbete de har gjort i skolan. Att göra uppgifter kopplade till de senaste lektioner hjälper eleverna att stärka sin förståelse och bli mer säkra på att använda nya kunskaper och färdigheter. För yngre barn kan detta vara träning läxor bör förbjudas uppsats eller multiplikationstabeller. För äldre kan det vara att skriva upp ett experiment, revidera för ett test, läsa inför nästa ämne, läxor bör förbjudas uppsats, etc. Att göra läxor gör inte mycket för att utveckla goda studiefärdigheter. Det är svårt att kontrollera om läxorna eleverna producerar verkligen är deras egna.


Vissa elever har alltid kopierat bort andra eller fått sina föräldrar att hjälpa sig. Men idag finns det så mycket material tillgängligt på internet att lärare aldrig kan vara säkra. Det skulle vara bättre att ha en blandning av aktiviteter i klassrummet som hjälper eleverna att utveckla en hel rad färdigheter, inklusive självständigt lärande. Läxor förbereder eleverna att arbeta mer självständigt, som de kommer att behöva på college och på arbetsplatsen. Alla behöver utveckla färdigheter i personlig organisation, att arbeta efter deadlines, att kunna forska mm. Detta gör lärare trötta och med kort tid att förbereda mer effektiva, inspirerande lektioner.


Den stora arbetsbelastningen avskräcker också unga utexaminerade från att bli lärare och minskar på så sätt talangpoolen från vilken skolor kan rekrytera. Lärare accepterar att märkning av elevarbeten är en viktig del av deras arbete. Välplanerade läxor bör inte ta så lång tid att markera att resten av deras jobb lider, och det kan informera deras förståelse för sina elever, hjälpa dem att utforma nya aktiviteter för att engagera och sträcka dem. När det gäller rekrytering, även om lärare ofta jobbar på kvällarna, är de inte ensamma om detta och de får långa semester för att kompensera. Läxor avskräcker eleverna från att lära sig. Studier har visat att många barn tycker att det är väldigt stressigt, tråkigt och tröttsamt att göra läxor. Ofta underskattar lärare hur lång tid en uppgift kommer att ta, eller sätter en orealistisk deadline.


Ibland på grund av att en lärare inte har förklarat något nytt bra i klassen är läxuppgiften omöjlig. Så det slutar med att barn betalar läxor bör förbjudas uppsats sin fritid för sina lärares brister. Läxor bör förbjudas uppsats drabbas också av straff om arbetet utförs dåligt eller sent. Efter år av dåliga läxupplevelser är det inte konstigt att många barn kommer att ogilla utbildning och stänga av eller hoppa av för tidigt. Om läxor avskräcker eleverna från att lära sig, då har det varit dåligt planerat av läraren. De bästa läxuppgifterna engagerar och sträcker eleverna, uppmuntrar dem att tänka själva och följa igenom idéer som intresserar dem. Med tiden kan välplanerade läxor hjälpa eleverna att utveckla goda vanor, som att läsa för nöjes skull eller kreativt skrivande.


Läxor tar mycket tid. Att vara ung handlar inte bara om att göra skolarbete. Det ska också om att vara fysiskt aktiv, utforska miljön genom lek, göra kreativa saker som musik och konst, och spela en roll i samhället. Det är också viktigt för unga att bygga band med andra, läxor bör förbjudas uppsats, speciellt familj och vänner, men läxor pressar ofta den tillgängliga tiden för alla dessa saker. Återigen, bara för att vissa lärare är dåliga på att göra läxor är det inte en anledning att ta bort dem helt. Senaste amerikanska undersökningar visade att de flesta studenter i USA inte spenderade mer än en timme per natt på läxor.


Det tyder på att det inte verkar vara ett hemskt problem med beloppet som sätts. Läxor är en klassfråga. I skolan är alla lika, men hemma har vissa människor fördelar på grund av sina läxor bör förbjudas uppsats bakgrund. Medelklassfamiljer med böcker och datorer kommer att kunna hjälpa sina barn mycket mer än vad fattigare kan. Detta kan innebära att arbetarklassens barn får sämre betyg och fler straff för ogjort eller dåligt gjorda läxor. Och läxor är en av de vanligaste orsakerna till familjeargument. Utbildning är ett samarbete mellan barnet, skolan och hemmet. Många föräldrar värdesätter chansen att se vad deras barn studerar och att stödja dem i det. Elever tillbringar upp till en tredjedel av sin dag med att arbeta hårt i skolan; läxor bör förbjudas uppsats förtjänar att ta en paus.


Eleverna förtjänar inte bara att ha en paus, utan de förtjänar också att ha tid för sig själva att ägna sig åt fritidsaktiviteter som sport, musik och simning, etc. Så läxor måste förbjudas. Läxor bör vara att ge så mycket som eleven kan ta men inte så mycket att eleverna får dålig fyllning av böcker. Jag tror att barn som jag spenderar mycket tid på att spela tv-spel. Jag tror också att vissa barn slits av läxor, speciellt under karantän. Barn tvingas göra skolan hemifrån och läxor hemifrån också. Detta kan vara timmar och timmar av arbete och kan vara mycket stressande.


Men tänk om ditt barn inte har förstått en sak i skolan? om du gör läxor kommer barnet att fråga dig det han inte har förstått, läxor bör förbjudas uppsats. Så läxor behövs men inte alltid. Jag tror att homewrok är slöseri med tid eftersom du kan bli stressad och det tar bara tid med din familj. Läxor bör vara ett val. Skolan stressar redan nog och eleverna måste kunna ha ett liv utanför skolan så att de kan koppla av och inte behöva oroa sig för skolan längre. Om en elev behöver hjälp kan de be om lite extra arbete för att kunna hjälpa sig själva. Du förstår, läxor är till för att göra dig bättre, inte sämre, men för mycket är bara tröttsamt.


Men läxor gör mer dåligt än bra. Många försöker till och med begå självmord på grund av läxor. Sedan hur lärarna kommer att förstå vad vilken elev förstod lektionen och vilken inte?? Läxor är sättet att förstå vilken elev som förbättras och vilken som inte är det. Som lata och dåliga student de läxor bör förbjudas uppsats sådär. läxor borde förbjudas i skolor eftersom det gör eleverna väldigt trötta. Barnet är redan skoltrött och de får mer arbete. det är också ett slöseri med tid. du kan göra något du älskar som att umgås med dina vänner, läxor bör förbjudas uppsats, eller att spendera kvalitetstid med familjens läxor tar hela tiden.


läxor är en onödig smärta för föräldrar, lärare och framför allt elever. Läxor är värdelösa. Det gör inget annat än skapar en monstruös bild av våra studier i våra sinnen, läxor bör förbjudas uppsats. Jag har läxor och tycker att det har hjälpt mig mycket med mitt skolarbete, läxor bör förbjudas uppsats. Jag tror att vissa lärare är det läxor bör förbjudas uppsats orsaken till att man inte gillar läxor men man vet aldrig riktigt. Jag ville bara säga att jag fick en tentafråga sent på kvällen som jag hade glömt bort, om ämnet att läxor är förbjudna. DET HÄR RÄDDAR MITT FRICKANDE LIV! TACK DEM SOM GÖR DET HÄR! Jag är en elev i 5:e klass. Enkelt uttryckt, jag fullkomligt HATAR läxor! Det är stressigt och ger mig ingen tid att läsa självständigt!


Förbjud läxor!!! Enligt min mening bör läxor inte förbjudas helt. Arbetsbördan bör minskas. Ofta kan mängden arbete som barn måste göra beröva dem läxor bör förbjudas uppsats sömn, vilket kan leda till många negativa biverkningar som depression. Det beror främst på att läxorna tynger dem. Läxor bör fortfarande tilldelas i skolor, men mängden läxor som ges till eleverna bör minskas. här är en sammanfattning av vad som står ovan om varför läxor ska förbjudas. Jag lade till några saker. Det är också med mina egna ord, så om någon vill ha det för sitt skolarbete läxor bör förbjudas uppsats kopiera det och lägg det i sina klassuppgifter.





framtida måluppsats



Tänk om skolor över hela landet tvingades revidera sin läxpolicy och lärare tillsammans med föräldrar fick rösta i frågan? Vad skulle hända då? Svaret är inte så definitivt. Medan vissa föräldrar jämför läxor med obetalt påtvingat barnarbete och kräver att barn ska vara fria från det, oroar andra sig för att barn utan läxor kommer att uppnå mindre och få färre möjligheter till högskola och arbete. Vissa beklagar att deras mellanstadiebarn smyger ur sina sängar på natten för att göra klart sina läxor, medan andra säger att utan läxor kommer barn inte att ha någon struktur på sitt schema och mer tid för bus.


En sak är säker - viss flexibilitet krävs. Föräldrar och barn bör få välja att välja bort om de tycker att läxor är för mycket för dem. Vilket av skälen ovan verkar mest övertygande för dig? Är ni alla för eller emot att förbjuda läxorna helt och hållet? Som student måste du åtminstone någon gång ha önskat att dina läxor skulle försvinna! Vad skoltjänstemännen än kan besluta om i framtiden, kan du åtminstone alltid räkna med läxhjälp online när det är särskilt tufft. Vicki Mata är en hängiven bidragsgivare till WowEssays. com blogg. Inte så länge från universitetet, men ändå en tempererad författare, är hon ett perfekt medium för att presentera de viktigaste nyheterna och användbar information om campuslivet och utbildning i allmänhet, såväl som anmärkningsvärda stipendier i synnerhet.


Ogiltig e-postadress. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. Bör läxor förbjudas i skolor? Studentliv. Varför läxor bör förbjudas Studentutbrändhet är verklig Detta är en av de främsta anledningarna till att läxor bör förbjudas. Det finns för mycket av det. Detta är ett av argumenten som även förespråkarna för läxor, människor för vilka dess fördelar överväger nackdelarna, är överens om. Begränsat socialt liv I det nuvarande systemet är de enda kamrater som eleverna kommer i kontakt med deras klasskamrater. Färre möjligheter till en aktiv livsstil Eftersom läxor tar så mycket tid, lämnas eleverna med färre chanser att vara aktiva - antingen genom strukturerade extrakurser, som sportavdelningar eller dansklasser, eller genom att bara lämnas åt sig själv och gå ut för att spela.


Varför läxor inte bör förbjudas Naturligtvis finns det några solida argument för att läxorna ska stanna också. Eftersom det hjälper dig att öva Det kan motsäga argumentet vi hade tidigare om att läxor inte har någon märkbar effekt på akademiska prestationer. Det lär dig ansvar och tidshantering Tidshanteringsförmåga och förmåga att organisera ditt arbete är mycket efterfrågade på alla arbetsplatser. BESTÄLL ANPASSAT PAPPER. Vicki Mata. Dela med vänner med:. Beställ en uppsats. Ogiltig e-postadress Ja, registrera mig! Essäförfattare online. Köp College Essays Online. Anpassade högskoleuppsatser. Köp College Research Paper. Köp anpassade uppsatser online. SE GUIDE. Beräkna pris och beställ en uppsats.


Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Letar efter uppsatser för att inspirera dig? Vi har prover av alla typer på alla ämnen under solen! Anpassad skrift. Premium-databas. E-post Vänligen ange en giltig e-postadress. Matchar inte något konto. Registrera dig för ett konto. glömt ditt lösenord? eller använd ditt sociala mediekonto. Facebook Google. Har inget konto? Internt serverfel. Vänligen försök igen senare. E-post Vänligen ange din e-postadress. Avbryt Skicka. Nytt lösenord. Bekräfta nytt lösenord. Det är inte konstigt varför eleverna är stressade och mentalt instabila.


Hemma ska vara en tid för att umgås med familjen, koppla av, kanske tillbringa en timme eller timme och trettio eller så för att ha tid för mig. Det här är de många anledningarna till att mitt skolsystem och andra är jävla. så få huvudet på rak arm när du tänker på om läxor är bra för barn eller inte. Läxor bör begränsas om de inte förbjuds. Jag får ungefär 10 läxor om dagen. Jag kommer hem från skolan vid 3 och håller på med läxor till 8. Jag får spendera cirka 10 MINUTTER med min familj innan jag går och lägger mig. Jag tycker verkligen att läxor borde förbjudas. Först och främst jobbar barn 8 timmar i skolan och de måste göra läxor direkt när de kommer hem. Jag tycker att läxor borde förbjudas för som senior i gymnasiet kan jag ärligt säga att detta har varit mitt bästa år hittills utan att oroa mig för mängden läxor och hur lång tid det skulle ta mig.


Jag har gjort det bättre i år eftersom bristen på läxor har tagit bort mycket stress och har gett mig tid att arbeta med uppgifter som vi gör i klassen och komma framåt. SÅ ja, jag tycker att läxor borde förbjudas. Läxor borde förbjudas Ja eftersom... Läxor görs nästan alltid när ett barn redan är trött efter en lång dag i skolan. Som ett resultat... Läxor görs nästan alltid när ett barn redan är trött efter en lång dag i skolan. Läxor är övning. Men för mycket är inte bra. Samtidigt har varje elev till mig 30 minuters läxa från varje lektion han går på en dag, det blir upp till 3 tredjedelar av hans skoldag, vilket ger lite utrymme att utforska andra intressen.


Jag tror också att lärare måste tillföra mervärde till kretsloppet genom att lägga till saker som är utelämnade, som hur man lär sig, använda fantasi och lära ut budgetering, husarbete och andra ämnen som anses olämpliga för klassmiljön. Det säger oss ingenting om effekten av läxor. Det kan finnas korrelation, men det betyder inte orsakssamband. Och extra i karentän. Vi får läxor. Mycket faktiskt, om jag får säga det själv. Jag kan hantera det. Internationella jämförelser av elever som är äldre har inte märkt något bra samband mellan mängden läxuppsättning och genomsnittliga testresultat. Även länder som har fler läxor har sämre resultat på prov! Orsak 2: Läxor görs mest när ett barn redan är trött från skolan. Resultatet är att få elever är redo för läxor när de sätter sig ner på kvällen för att.


Ännu värre, elever som har stannat uppe sent och försökt göra klart sina läxor, kommer till skolan trötta och är mindre redo för arbete. Så egentligen, vad är poängen? Läxor tar bort familjetiden. Då kan du inte göra familjesaker som att spela spel tillsammans eller äta middag tillsammans. Läxor är som en dementor som suger ut lyckan ur livet. läxor ger självförtroende och självmotivation till en elev att göra bra ifrån sig. det kontrollerar vår förmåga och kapacitet att göra bra ifrån sig. allt läxor gör är att bara hjälpa dig göra om den svåra lektionen OM OM IGEN och knappt ens hjälper dig.


det gör det också svårt för lärare att förbereda sig för lärande bara genom att markera läxor. vad är poängen med att göra en hård sida med läxor när man knappt ens blir hyllad för det? det är bara meningslöst arbete i timmar istället för att gå ut och leka, göra kreativa saker som musik och konst, hjälpa dina vänner och familj eller titta på TV och spela tv-spel. Det hjälper ditt barn att utveckla positiva studiefärdigheter och -vanor som kommer att tjäna honom eller henne väl under hela livet. Hur hjälper det dem att utveckla positiva studiefärdigheter om de måste gå miste om familjetid, sport etc. Det enda som skulle göra är att få barn att hata läxor för att de tar dem bort från andra aktiviteter. Jag tycker att läxor borde förbjudas eleverna gör tillräckligt mycket arbete i klassen. En annan anledning är att jag tror att det tar tid från att spendera tid med familj, vänner, sport eller till och med att bara spela utomhus.


Jag har ångest som orsakar överväldigande läxor och jag sover när jag avslutar dem. Läxor borde förbjudas eftersom inte alla familjer har bra utbildningsmöjligheter och eleverna har också ett varierande familjetryck. De jobbar ofta i ärenden och får inte alltid tillräckligt med tid. Många skolor ger också mycket svåra ämnen i läxor. Varje skola är olika i mängden läxor de ger, och om en skola ger mycket läxor, bör det ändras, och det bör minskas, men inte förbjudas. Spela bara utan intellektuellt sinne alls? Hur kommer det att förbereda dem för den verkliga världen? För att inte tala om, sommarlov, vinterlov, höstlov och vårlov är en tid för avkoppling. om skolan är en utbildningsort varför ska ett hem vara detsamma?


och uppenbarligen glömde du semesterläxan, vilket förvandlar en avkopplande paus till en tid av stress eftersom dessa uppgifter ofta tar mycket längre tid att slutföra. och för att inte tala om den tid som lärare säger att läxor tar är ofta underskattad. Regeringen? Absolut inte regeringen... Så nästa gång, kanske fräscha upp minnet. läxor bör antingen vara ett alternativ eller förbjudas eftersom barn hålls uppe sent när de försöker avsluta dem. Läxor är inte värdelösa killar. Läxor är en sådan sak som hjälper oss att kontrollera våra förmågor. Det hjälper oss också att revidera skolans föreläsningar. Om någon säger att de inte får tid att leka eller umgås med sin familj så klara sig själv. Gör en tidtabell och följ den. Läxor lär oss också att ta itu med passningen.


tänk bara med lugnt sinne!! och skriv vad du tycker om.... Och genom kreativitet kan vi automatiskt ha kunskap; kunskapen vi får genom att spela kommer för alltid att vårdas, inte kunskapen vi får genom berg av memorering. Läxor förvandlar barn till soffpotatis eftersom de tillbringar en allt större del av sin tid i sina sovrum istället för att leka utomhus. Jag är för närvarande en sophomore och jag måste ta itu med läxor på en daglig basis, plus det extra paketet jag måste slutföra varje vecka. Det är inte svårt men det är väldigt tidskrävande och jag umgås knappt längre.


Jag vet att det är svårt och jag vet att det suger, men häng med. Vad det betyder är att du inte ska förvänta dig att framtiden kommer att vara lycka. Varje enskilt ögonblick är ett som du kan njuta av. Lycka är ett tillstånd, var öppen för det så kommer det. Så vad vill du göra nu? har du en hobby? Kanske vill du läsa den boken. gör det du! Umgås med några kompisar? Gå rakt fram. Lära något nytt? vad väntar du på?! Lev livet i nuet, det bästa sättet du vet hur. Det kommer automatiskt att gynna din framtid också. Nu säger många människor, jobba hårt. Jag säger arbeta effektivt. Försök att få dina läxor gjorda på så kort tid som möjligt, med effektiva resultat. Använda metoder för effektivt arbete: Jag rekommenderar starkt att du tittar på Thomas Frank på you tube för detta.


Läxor är en onödig smärta för föräldrar, lärare och framför allt elever. det orsakar störningar i mental hälsa och kan till och med påverka familjers privatliv. du kan göra något du älskar som att umgås med dina vänner eller spendera kvalitetstid med din familj, men NEJ! ärligt talat... jag tycker inte att läxor borde förbjudas... jag tycker att det borde vara valfritt. Jag hoppas att du tyckte att detta var till hjälp. Egentligen, vad är poängen. Jag tror att läxor är ett dåligt inlärningsverktyg av flera skäl: A Om eleven kan göra läxorna så var det ett stort slöseri med tid. B om eleven inte kan göra läxorna, skulle de be sina föräldrar om hjälp, vilket gör läxorna oanvändbara för det faktum att föräldern gjorde läxan.


C om eleven inte kan göra läxorna och inte gör det, kommer det att sänka sina betyg utan att lära sig vad som är rätt rätt att göra, vilket gör läxorna oanvändbara. Barn kommer hem med timmar av läxor och ingen tid att ha sociala relationer. Läxor bör vara valfria. hoppas ni tänker likadant. Det tar bara upp deras tid att umgås med vänner eller familj. Varför ska barn få läxor på helgerna också? Helgerna är de dagar då barn faktiskt får göra något förutom skolan, de får ha kul eller vila.


Och de borde vara högt för att göra det. Och det är för att de har andra saker att göra. Läxor ska vara band. Läxor kan orsaka verklig smärta. Ja det stämmer. Att släpa runt den där pundbokväskan varje dag kan orsaka svåra rygg-, axel- och nacksmärtor och kan till och med leda till något värre. Varje gång jag tar hem min bokväska från skolan väger den runt 15 pund med alla läxor i den. Vänligen INGA MER LÄXOR. Läxor är vanligtvis några papper och kanske en bok. Om du verkligen har så mycket smärta, ta bara sakerna för de klasser du behöver den dagen. Se också till att använda en ryggsäck med två remmar och inte en budväska. Utan tvekan hindrar läxor inlärningen. Det finns bara 3 möjliga resultat när du gör läxor: A Du gör läxorna, bevisar att du kunde göra det från början och arbetet därför var onödigt B Du gör läxorna även om du inte kunde göra det, och lär dig därmed att lösa problemet på fel sätt.


C Du gör inte läxorna för att du inte kunde, och därför inte lärde dig något. Jag håller inte med om denna punkt, särskilt med punkt b. Det finns en lärobok och internet av en anledning. En elev kan ta reda på hur man gör. Resurser finns. Nu för att attackera A. Om personen redan kan ämnet behöver han eller hon fortfarande övning. Till exempel minskar övning förekomsten av misstag. Mina testresultat har förbättrats avsevärt när jag väl började göra läxor, även om jag redan och alltid kände till konceptet. Röstsystemet är också partiskt, eftersom alla proffsläxor har negativa röster. Läxor eller snarare upptaget arbete är inte ett så användbart verktyg som det kan verka. Det finns inga tydliga bevis som stödjer påståendet att läxor förbättrar betygen eller förståelsen för eleverna.


Enligt en studie från Stanford University ansåg 56 procent av studenterna läxor som en primär källa till stress. För mycket läxor kan resultera i sömnbrist, huvudvärk, utmattning och viktminskning. Ska eleverna få läxuppgifter att genomföra utanför skolan? Eller är sådana uppgifter meningslösa? Alla Ja-punkter: Läxor har lite pedagogiskt värde och tillför ingenting till den tid som spenderas i skolan. Vissa skolor och... Läxor görs nästan alltid när ett barn redan är trött efter en lång dag i skolan. Som ett resultat... Att göra läxor gör inte mycket för att utveckla goda studiefärdigheter. Det är svårt att kontrollera om läxorna... Läxor ger stora mängder meningslöst arbete av lite pedagogiskt värde, men att markera det hänger ihop... Läxor avskräcker eleverna från att lära sig.


Studier har visat att många barn tycker att göra läxor väldigt... Läxor tar mycket tid. Det bör också en... Läxor är en klassfråga. I skolan är alla lika, men hemma har vissa människor fördelar eftersom... Alla Inga poäng: Läxor har lite pedagogiskt värde och tillför ingenting till tiden i skolan. Vissa skolor och... Ja för att... Nej, för att…. Ja för att…. Meddela om. nya uppföljningskommentarer nya svar på mina kommentarer. nyaste äldsta flest röstade. Inline feedback. Muhammad Abid. längst upp ser det ut som att hon gråter av läxor som bara är hätsk. Jag gillar det inte eftersom det är ett slöseri med tid plus att ingen bryr sig om det, det är därför det är tråkigt. Joshua Lucas. Barn, kom ihåg att läxor är ett slöseri med tid, det är bara extra arbetsskola som ger dig.


Svar till ThatOneTallBoi. Random kille. Svar till Catherine. Svar till Muhammad Abid. Ajooni Kaur. ÄT INTE MIN KYCKLING. Svara på ÄT INTE MIN KYCKLING. ät din kyckling. Svar till LIBBY. John Edzel Joaquin. Senast redigerad för 1 år sedan av John Edzel Joaquin. Aindrila Mandal. Senast redigerad för 1 år sedan av Aindrila Mandal. Svar till Aindrila Mandal. Svar till Nunya. jag gjorde mitt bästa. Svar till Tom. jag hatar scholo. jag äter tårta. Svar till i hate scholo. Svar till Zaza. STOPPA LÄXAN STOPPA LÄXAN STOPPA LÄXAN STOPPA LÄXAN. Svar till Ms. Svar till donnie. inga hemläxor! LÄXOR KOMMER ATT GÖRA OSS SJÄLVMORD OM VI FORTSÄTTER SÅ HÄR. slumpmässig användare. Svar till Grey. Svara till Cal. Det borde förbjudas. Ganska dumt för en sjätteklassare. Jag måste studera 7:e klass arbete.


Svara på e. Svar till MC. Jag är din pappa. Svar till Im ur dad ked.

No comments:

Post a Comment