Thursday, March 10, 2022

Bra högskoleuppsatser

Bra högskoleuppsatser



jag försökte bra college uppsatser hitta dem. De första månaderna var riktigt svåra att vänja sig vid, men så småningom anpassade jag mig. Lista över vanliga programaktiviteter. Kom in på dina drömmars college! Sakta satte jag mitt liv på rätt spår igen. Vår webbplats hjälper dig att skapa en professionell artikel.





Välj ditt test



Artikelomskrivning och online-parafraseringsverktyg för att skriva om artiklar för efterpublicering. Det finns många andra verktyg som tillåter bra college uppsatser att lägga till innehåll i artiklar och ge dem snygg formatering. En av dem är ett utmärkt kvalitetskontrollverktyg. Men det finns andra kvalitetskontrollverktyg som gör olika funktioner, vilket man ska välja? Det finns olika kvalitetskontrollverktyg som alla har olika funktioner. Den här artikeln förklarar några kvalitetskontrollverktyg som kan vara användbara för dig såväl som för andra, bra college uppsatser, och vilken du ska välja beror på dina behov, bra college uppsatser. Omskrivning fungerar för skribenter och redaktörer, såväl som för alla som vill rätta fel och göra en bra artikel.


Vår webbplats hjälper dig att skapa en professionell artikel. Använd de kostnadsfria artiklarna på ContentHub idag och få dem levererade till din e-post varje vecka. Och om du köper en produkt från vår butik får du detta exklusiva WordPress-startpaket. Det vanligaste verktyget för artikelersättning är RULE, som har funnits i mer bra college uppsatser tio år nu och den har några fantastiska funktioner. Det finns många verktyg för omskrivning av artiklar där ute, och vissa är fantastiska och vissa är dyra, men RULE är tillräckligt bra för nybörjare att få några idéer och skriva några artiklar åt oss.


Bästa tjänst för uppsatsskrivande skulle tilldela en författare med viss kunskap och erfarenhet till din uppgift, vilket ger dig förtroende för att alla förslag och idéer som gavs inte kommer att visa sig vara enbart en källa till förvirring eller stress, bra college uppsatser. Om du inte vet hur du ska börja din uppsatsskrivarkarriär och har letat efter ett riktigt team, bra college uppsatser, då skulle du vara glad att veta att vi arbetar med en exceptionell erfarenhet, passion och engagemang, allt fokuserat på högsta standard. Som du kan se på vår webbplats kommer vi att göra allt för att ge dig de bästa tjänsterna för att skriva uppsatser.


Dessutom kan du få en helt gratis skräddarsydd uppsats. Det är det säkraste och enklaste sättet att få ditt papper helt förberett. Våra författare har många år bra college uppsatser. Om du bestämmer dig för att be vårt team att arbeta åt dig, kan du vara säker på att de kommer att förse dig med uppsats av högsta kvalitet, lätt att förstå och lätt att göra. Du kan hitta ytterligare information på vår supportsida. Rådfråga alltid den näst mest professionella tjänsten för uppsatsskrivande och få ett perfekt resultat. Tveka inte att överväga insatsen från vårt team, det kommer definitivt att vara värt det. Vi garanterar att du kommer att få ett högskoleexamen som kommer att godkännas personligen av antagningskommittén.


Kundsupportteamet hjälper dig att hantera dina studieframsteg effektivt. Om det finns några tvivel om kvaliteten och äktheten av din uppsats eller plagiat, kan vi också hjälpa dig att lösa dessa problem. Se alltid till att kontakta vår kundtjänst, bra college uppsatser. Du är fri att lämna en fråga online och få svar på den snabbt. Genom att konsultera en professionell tjänst säkerställer du att du får ett perfekt resultat av skrivuppgiften. Uppgifterna med plagiat är också svåra, det är ditt ansvar att hantera dem effektivt. Lita bara på en professionell skrivtjänst för att säkerställa ett bra resultat.


Vi vet att akademiskt skrivande och examensarbete inte bör göras av experter. Istället ger tjänster som Writingcheap essays dig hjälp till din nivå, bra college uppsatser. Det beror på att vi inte använder något plagiat eller plagierat innehåll i någon av tjänsterna. Våra frilansskribenter ser till att endast din unika forskning, fakta och förståelse används. Vårt skrivexpertstöd och begåvade skribenter ger de perfekta svaren och känner till alla regler. Våra skickliga skribenter finns alltid där för att ge dig den hjälp du behöver under alla omständigheter. Det är bara ett samtal bort och du kan få ett snabbt svar. FLER DETALJER. Plagiatfri garanti Skriv min uppsats snabbt?


Högkvalitativt papper Det finns olika kvalitetskontrollverktyg som alla har olika funktioner. Mission Excellent Academic Min deadlines 2 timmar. Online-parafraseringsverktyg för att skriva om Automatic Essay Rewriter Vår sida hjälper dig att skapa en professionell artikel. Nu för tiden, bra college uppsatser, de vanligaste verktygen för artikelbyte är RULE och APRI. Personalisering Förmåga att skaffa vidareutbildning Bästa tjänsten för att skriva uppsatser skulle tilldela en författare med viss kunskap och erfarenhet till din uppgift, vilket ger dig förtroende för att alla förslag och idéer som gavs inte kommer att visa sig vara enbart en källa till förvirring eller stress.


En partner i ditt jobb Professionell inga idiotiska medarbetare! Våra tjänster Rådgör alltid med den näst mest professionella tjänsten för uppsatsskrivande och få ett perfekt resultat. Prissättning Om du konsulterar en professionell tjänst säkerställer du att du får en bra college uppsatser resultatet av bra college uppsatser uppgift. Komma i kontakt!





beskrivande uppsats



Många var vilsna och på en ständig själsrannsakan, och till min förvåning hade många, som jag, inte en blå Mohawk eller en näspiercing. Många var bara vanliga människor som diskuterade Nietzsche, strängteori och regeringsideologier. Många var också konstnärer som skapade reklamaffischer och uppfinningsrika slogans för klistermärken. De var alla människor i min ålder som inte hade råd att vara en del av ett skivbolag och gjorde något extraordinärt genom att spela i dessa övergivna kyrkor, göra sina egna CD-skivor och göra tusentals reklamknappar för hand. Jag insåg då att punkrock inte handlar om musik och inte heller är det en kille med en blå Mohawk som skriker protester. Punkrock är en attityd, ett tankesätt och i hög grad en kultur. Det är en antagonist till det konventionella. Det innebär att göra det bästa med det du har att bidra med till en gemenskap.


Det var då jag insåg att jag var en punkrockfilosof. Världen jag kommer ifrån består av underkläder, atombomber och punkrockare. Och jag älskar den här världen. Min värld är till sin natur komplex, mystisk och antinihilist. Jag är David Phan, någon som tillbringar sina helger med att debattera i en tredelad kostym, andra dagar nedsänkt i punkrockkulturen och vissa dagar med att skriva opinionsbildade bloggar om underkläder. Men varför college? Jag vill ha en högre utbildning. Jag vill ha mer än bara läroboken matade klassrum i gymnasiet. En gemenskap som prisar revolutionära ideal, en delning av multidynamiska perspektiv, en miljö som i slutändan fungerar som ett medium för rörelse, liknande punkrockgemenskapen. Jag ser inte college som bara en språngbräda för en stabil karriär eller ett välmående liv, utan som ett komplement för kunskap och självförstärkning; det är en social motor som kommer att kasta oss till vårt nästa paradigmskifte.


Jag snubblade in i köket för att hitta min mormor på huk över en stor silverskål och blandade feta läppar av färsk kål med vitlök, salt och rödpeppar. Det var så den läckra koreanska rätten, kimchi, föddes varje helg hemma hos mig. Och som min mormor som alltid hade bott hos oss, verkade det som om den ljuvliga doften av vitlök aldrig skulle lämna vårt hem. Demens livnärde sig långsamt på hennes minnen tills hon blev så tom som en helt ny anteckningsbok. Den rituella stringens på lördagsmorgnar tog en paus, och under middagen betonade den konstgjorda smaken av vakuumförpackad fabrikskimchi bara frånvaron av familjetraditionen.


Inom ett år efter diagnosen levde hon hos oss som en totalt främling. En dag tog min mamma hem färsk kål och röd paprikasås. Hon tog fram den gamla silverskålen och hällde ut kålen och kvävde dem med vitlök och salt och peppar. Den välbekanta syrliga lukten pirrade i näsan. Min mormor reste sig försiktigt upp från soffan i vardagsrummet och satte sig som lockad av lukten vid silverskålen och grävde ner händerna i kryddkålen. När hennes beniga händer krossade de gröna läpparna växte en blick av beslutsamhet i hennes ansikte. Även om hennes vissna händer inte längre visade den snabbhet och precision de en gång gjorde, visade hennes ansikte den åldrade rigoriteten hos ett proffs. För första gången på flera år fyllde lukten av vitlök luften och skramlet från silverskålen resonerade i hela huset.


Den kvällen åt vi kimchi. Men kimchi hade aldrig smakat bättre. Prova, min pojke. Att se mormor igen i sommar, det ögonblicket av klarhet verkade tillfälligt. Hennes rufsiga hår och uttryckslösa ansikte berättade om den aggressiva utvecklingen av hennes sjukdom. Men när jag höll hennes händer och tittade in i hennes ögon kunde jag fortfarande lukta på den där vitlöken. Lördagsmorgnarnas ögonblick finns kvar i mitt sinne. Mormor var en konstnär som målade kålen med rödpeppardrag. Som den söta smaken av kimchi hoppas jag fånga dessa minnen i mina tangenttryckningar när jag skriver bort dessa ord. En text är mer än bara en text. Det väcker. Det inspirerar. Den fångar vad tiden tar bort.


Mina kommer att vara dessa ord. När jag var väldigt liten fick jag resebuggan. Det började efter att mina morföräldrar först tog med mig till deras hem i Frankrike och jag har nu varit i tjugonio olika länder. Var och en har gett mig en unik inlärningsupplevelse. Vid fem förundrades jag över Eiffeltornet i Ljusstaden. När jag var åtta år stod jag i hjärtat av Piazza San Marco och matade horder av duvor och gled sedan nerför venetianska vattenvägar på eleganta gondoler. När jag var tretton såg jag den uråldriga megalitiska strukturen i Stonehenge och gick längs den kinesiska muren, förvånad över att de tusen år gamla stenarna fortfarande var på plats. Det var genom att utforska kulturer runt om i världen som jag först blev intresserad av språk.


Det började med franskan, som lärde mig vikten av uttal. Jag minns att jag en gång frågade en butiksägare i Paris var Rue des Pyramides låg. Men när jag uttalade det PYR—a—mides istället för pyr—A—mides, med mer accent på A, tittade hon förvirrad på mig. I åttan blev jag fascinerad av spanska och medveten om dess likheter med engelska genom kognater. Baseball på spanska, till exempel, är béisbol, som ser annorlunda ut men låter nästan likadant. Det här var otroligt för mig eftersom det gjorde tal och förståelse mer flytande, och än idag upptäcker jag att kognater kommer till undsättning när jag glömmer hur man säger något på spanska. Sedan, på gymnasiet, utvecklade jag en entusiasm för kinesiska. När jag studerade kinesiska på min skola, förundrade jag mig över hur om bara ett streck saknades på en karaktär, försvinner betydelsen.


Jag älskade hur länge ord bildades genom att kombinera enklare tecken, så Huǒ 火 som betyder eld och Shān 山 som betyder berg kan sammanfogas för att skapa Huǒshān 火山 , som betyder vulkan. Jag älskar att tillbringa timmar åt gången med att öva karaktärerna och jag kan känna skönheten och rytmen när jag formar dem. Intressant nog, efter att ha studerat främmande språk, blev jag ytterligare fascinerad av mitt modersmål. Genom min kärlek till böcker och fascinationen för att utveckla ett sesquipedaliskt lexikon att lära mig stora ord, började jag utöka mitt engelska ordförråd. Att studera definitionerna fick mig att fråga om deras ursprung, och plötsligt ville jag veta allt om etymologi, ordens historia. Mitt första år tog jag en världshistorisk klass och min kärlek till historia växte exponentiellt.


För mig är historia som en stor roman, och den är särskilt fascinerande eftersom den utspelade sig i min egen värld. Men den bästa dimensionen som språket tillfört mitt liv är interpersonell koppling. När jag pratar med människor på deras modersmål upptäcker jag att jag kan få kontakt med dem på en mer intim nivå. Jag vill studera främmande språk och lingvistik på college för, kort sagt, det är något som jag vet att jag kommer att använda och utveckla för resten av mitt liv. Jag kommer aldrig att sluta resa, så det kommer bara att gynna mig att behärska främmande språk flytande.


I framtiden hoppas jag kunna använda dessa färdigheter som grunden för mitt arbete, oavsett om det är i internationella affärer, utländsk diplomati eller översättning. Idag har jag fortfarande resebuggan, och nu verkar det som att jag också är beroende av språket. Klicka här för den här studentens fantastiska Instagram-bilder. Detta skrevs för en uppsatsuppmaning för Common App college-ansökningar som inte längre existerar, som läser: Utvärdera en betydande erfarenhet, risk, prestation, etiskt dilemma du har ställts inför och dess inverkan på dig. Utsmetat blod, strimlade fjädrar. Uppenbarligen var fågeln död. Men vänta, den lätta fluktuationen i bröstet, den långsamma blinkningen av dess blanka svarta ögon.


Nej, den levde. Jag hade skrivit en engelsk uppsats när jag hörde min katts höga mjau och vingfladder. Jag hade vänt mig lite vid ljudet och hade hittat den knappt andande fågeln framför mig. Chocken kom först. Tanken rasar, hjärtat slår snabbare, blod rinner ur mitt ansikte. Jag sträckte instinktivt ut min hand för att hålla den, som ett länge förlorat minnesmärke från min ungdom. Men så kom jag ihåg att fåglar hade liv, kött, blod. Inom några sekunder slog mina reflexer in. Kom över chocken. Handskar, servetter, handdukar. Hur botar man en fågel? Jag rotade igenom huset och höll ett försiktigt öga på min katt. Jag tog på mig gula gummihandskar och tog trevande upp fågeln. Strunt i kattens väsande och protesterande repor, du måste rädda fågeln.


Du måste lindra smärtan. Men mitt sinne var tomt. Jag strök fågeln med en pappershandduk för att rensa bort blodet, se såret. Vingarna var skrynkliga, fötterna manglade. En stor fläck sträckte sig nära dess hals och gjorde dess andning ytlig, ostadig. Det lilla bröstets resning och fall avtog. Var fågeln döende? Nej, snälla, inte än. Den långa bilresan, de gröna kullarna, den vita kyrkan, begravningen. Den kinesiska mässan, den rungande amensen, blomsterarrangemangen. Jag, gråtande tyst, hopkurade i hörnet. Familjen Hsieh kurrade sig runt kistan. Så många ursäkter. Slutligen sänktes kroppen för att vila.


Kroppen. Kari Hsieh. Fortfarande bekant, fortfarande påtaglig. Kramar Mrs. Hsieh, jag var ett spöke, en staty. Min hjärna och min kropp tävlade. Känslor brottades med fakta. Kari Hsieh, 17 år gammal, min vän sedan fyra år, hade dött i Chatsworth Metrolink-kraschen den september. Kari var död tänkte jag. Mina frenetiska handlingar höjde mina sinnen, mobiliserade min själ. När jag kupade fågeln sprang jag ut i hopp om att den svala luften utomhus skulle sy varje sår, få fågeln att mirakulöst flyga iväg. Men där låg fågeln i mina händer, fortfarande flämtande, fortfarande döende. Fågel, människa, människa, fågel. Vad var skillnaden? Båda var likadana. Men kunde jag inte göra något? Håll fågeln längre, ta av katten? Jag ville gå till mitt sovrum, begränsa mig till tårar, spela upp mina minnen, aldrig komma ut.


Fågelns värme försvann. Dess hjärtslag avtog tillsammans med andningen. Länge stirrade jag tanklöst på den, så fortfarande i mina händer. Sakta grävde jag ett litet hål i den svarta jorden. När det försvann under handfulla smuts blev mitt eget hjärta starkare, min egen andedräkt stabilare. Kari har gått. Men du lever. jag lever. Den här uppsatsen kan fungera för uppmaningarna 1, 2 och 7 för Common App. Från sidan 54 i den rödbruna anteckningsboken som sitter på mitt mahognybord:. Jag ska vara en flykting och en vandrare på jorden och den som hittar mig kommer att döda mig.


Här är en hemlighet som ingen i min familj känner till: Jag sköt min bror när jag var sex. Som tur var var det en BB-pistol. Men än i dag vet inte min storebror Jonathan vem som sköt honom. Och jag har äntligen lovat mig själv att bekänna denna elva år gamla hemlighet för honom efter att jag skrivit den här uppsatsen. Sanningen är att jag alltid var avundsjuk på min bror. Våra morföräldrar, som vi bodde med som barn i Daegu, en stad på landsbygden i Sydkorea, överöste min bror med oändliga utmärkelser: han var ljus, atletisk och karismatisk. För mig var Jon bara kaxig. Innerst inne visste jag att jag var tvungen att ta bort chippet från min axel. När vi väl placerade oss, blåste vår kapten i pinkie-visseln och kriget började. Min vän Min-young och jag gömde oss bakom ett pilträd och väntade ivrigt på våra order.


För att sänka krigets ström var jag tvungen att döda deras kapten. Vi infiltrerade fiendens linjer och undvek varje attack. Jag drog snabbt tillbaka min aningslösa vän in i busken. När den oroade kaptenen hörde oss vände han sig om: Det var min bror. Förvånade övergav kaptenen och hans generaler sin post. Hämnd ersatte min önskan om hjältemod och jag lyfte efter den flyende gärningsmannen. Strömmar av svett rann nerför mitt ansikte och jag förföljde honom i flera minuter tills jag plötsligt greps av en liten, gul skylt där det stod på koreanska: GÖRA INTE: Galtfällor framåt. Mina ögon bara stirrade på det flyende föremålet; vad ska jag göra? Jag tittade på när min darrande hand sträckte sig mot burken med BBs.


I nästa sekund hörde jag två skott följt av ett gråt. Jag öppnade mina ögon precis så mycket att jag såg två bymän bära bort min bror från varningsskylten. Jag vände mig om, kastade min BB-pistol i den närliggande Kyung Creek och sprang hem så fort jag kunde. Dagarna gick. Jag och min bror pratade inte om händelsen. Men under de närmaste veckorna hände något inom mig. Den kvällen när min bror var borta gick jag till en lokal butik och köpte en bit chokladtaffy, hans favorit. Flera dagar senare gick jag i hemlighet in i hans rum och vek ihop hans ovårdade pyjamas. Sedan började andra saker förändras. Jag åt till och med fiskkakor, som han älskade men jag hatade.


Idag är min bror en av mina närmaste vänner. Varje vecka följer jag med honom till Carlson Hospital där han får behandling för sin tvångssyndrom och schizofreni. När han har gått tar jag fram min anteckningsbok och börjar skriva där jag slutade. Och Grace, min rädsla lindrade För analys av vad som gör den här uppsatsen fantastisk, gå här. Uppsats skriven för "ämnet du väljer" för uppsatserna om Common Application College-ansökningar. Jag bugade mig för porslinsguden och tömde innehållet i magen. Skummande om munnen var jag redo att svimma.


Tio minuter innan hade jag ätit middag med min familj på en kinesisk restaurang och druckit soppa med kycklingfötter. Min mamma hade specifikt frågat servitrisen om det fanns jordnötter i den, för när jag var två fick vi reda på att jag är dödsallergisk mot dem. När servitrisen svarade nej gick jag för det. Plötsligt började jag klia mig i nacken, känna nässelfeberna som hade börjat bildas. Jag rusade till toaletten för att kräkas eftersom det kliade i halsen och jag kände en vikt på bröstet. Jag upplevde anafylaktisk chock, vilket hindrade mig från att ta allt annat än ytliga andetag.


Jag kämpade mot det enda som är tänkt att skydda mig och hålla mig vid liv - min egen kropp. Allt jag visste var att jag kände mig sjuk, och jag väntade på att min mamma skulle ge mig något för att göra det bättre. Jag trodde att mina föräldrar var superhjältar; visst skulle de klara sig bra igen. Men jag blev rädd när jag hörde rädslan i deras röster när de skyndade mig till akuten. Efter den händelsen började jag vara rädd. Jag blev rädd för döden, att äta och till och med min egen kropp. I slutändan förvandlades den rädslan till förbittring; Jag avskydde min kropp för att ha gjort mig till en outsider. Under åren som följde inspirerade denna erfarenhet och mina regelbundna besök hos min allergispecialist mig att bli allergispecialist.


Även om jag förmodligen bara var tio vid den tiden, ville jag hitta ett sätt att hjälpa barn som jag. Jag ville hitta en lösning så att ingen skulle behöva känna som jag gjorde; ingen förtjänade att känna den smärtan, rädslan och förbittringen. I somras tog jag en månadslång kurs i human immunologi vid Stanford University. Jag lärde mig om de olika mekanismer och celler som våra kroppar använder för att bekämpa patogener. Min önskan att studera biologi på college har stimulerats av min fascination för människokroppen, dess processer och viljan att hitta ett sätt att hjälpa människor med allergier.


För att ta reda på om din uppsats klarar Great College Essay Test som den här gjorde, gå hit. Den här uppsatsen kan fungera för uppmaningarna 1, 2, 5 och 7 för Common App. När jag var 16 bodde jag hos familjen Watkins i Wichita, Kansas. Watkins var koordinator för programmet för utbytesstudenter som jag var inskriven på. Hon hade en nio år gammal son som hette Cody. Jag skulle passa Cody varje dag efter skolan i minst två till tre timmar. Han pratade mycket om sina vänner och skolliv, och jag lyssnade på honom och frågade honom vad vissa ord innebar.


Han var min första vän i den nya världen. Hon hade nyligen fött barn, så hon låg fortfarande på sjukhuset när jag flyttade in i deras hus. Familjen Martinez gjorde nästan allt tillsammans. Vi gjorde pizza tillsammans, tittade på Shrek i deras mysiga soffa tillsammans och åkte och fiskade på söndagen tillsammans. På regniga dagar satt Michael, Jen och jag på verandan och lyssnade på regnet och pratade om våra drömmar och tankar. Inom två månader kallade jag dem mamma och pappa. Efter att jag avslutat utbytesstudentprogrammet hade jag möjlighet att återvända till Korea men jag bestämde mig för att stanna i Amerika. Jag ville se nya platser och träffa olika människor.


Efter några dagars grundlig undersökning hittade jag familjen Struiksma i Kalifornien. De var en unik grupp. Värdmamma Shellie var en ensamstående mamma som hade två av sina egna söner och två ryska döttrar som hon hade adopterat. Barnen hade alltid något varmt att äta och var alltid på sitt bästa uppförande hemma och i skolan. I vardagsrummet stod sex-sju jättestora förstärkare och en gigantisk ljuskrona hängde i det höga taket. Köket hade en bar. Till en början gjorde de oavbrutna besöken från främlingar mig nervös, men snart vande jag mig vid dem. Jag minns en natt när ett par kom in i mitt rum medan jag sov. Det var pinsamt. På bästa möjliga sätt sa jag till dem att jag var tvungen att gå.


Dom förstod. Familjen Ortiz var min fjärde familj. Kimberly, värdmamma, behandlade mig på samma sätt som hon behandlade sin egen son. Hon fick mig att göra sysslor: jag fixade middag, matade deras två hundar Sassy och Lady och en gång i veckan städade jag badrummet. Jag var också tvungen att följa några regler: Ingen mat i mitt rum, ingen användning av familjedatorn, inga lampor tända efter midnatt och ingen åktur om det inte var en nödsituation. De första månaderna var riktigt svåra att vänja sig vid, men så småningom anpassade jag mig. Jag bodde hos familjen Ortiz i sju månader som en munk i den djupa skogen. Det var oväntat och jag hade bara en vecka på mig att hitta en ny värdfamilj.


Jag frågade min vän Danielle om jag fick bo hos henne tills jag hittade ett nytt hem. Familjen Dirksen hade tre barn. De var alla olika. Danielle gillade bittert svart kaffe, Christian gillade energidrycker och Becca gillade sött citronte. Efter middagen skulle vi alla spela Wii Sports tillsammans. Jag var kungen av bowling, och Dawn var tennisens drottning. Efteråt samlades vi i vardagsrummet och Danielle spelade piano medan vi andra sjöng psalmer. Naturligtvis var dessa 28 månader för korta för att helt förstå alla fem familjer, men jag lärde mig av och formades av var och en av dem. Genom att lära mig engelska lärde nioåriga Cody mig vikten av att kunna lära av vem som helst; familjen Martinez visade mig värdet av att spendera tid tillsammans som familj; familjen Struiksma lärde mig att reservera domen om frånskilda kvinnor och adopterade barn; Fru.


Kortfattat:. Han begraver en serie essensbilder i sina första stycken en per familj. När han avslöjar varje lektion i slutet, den ena efter den andra, känner vi hur alla dessa till synes slumpmässiga händelser hänger ihop. Vi inser att den här författaren noggrant har konstruerat detta stycke hela tiden; vi ser den underliggande strukturen. Vart och ett av de första fem styckena fungerar för att VISA. Se hur distinkt varje familj är? Han gör detta genom specifika bilder och föremål. F: Varför visade han oss alla dessa detaljer? S: För att visa vad varje familj har lärt honom. Han går också ett steg längre.


F: Så vad ska jag göra med alla dessa lektioner? Identifiera din enskilt största styrka i det här fallet, det var hans förmåga att anpassa sig till vad livet än gav honom. Fråga: hur lärde jag mig detta? Show 1: "Genom att lära mig engelska lärde nioåriga Cody mig vikten av att kunna lära av vem som helst. Show 2: "Familjen Martinez visade mig värdet av att spendera tid tillsammans som en familj" implikation: han har inte det här med sin egen familj. Show 3: "Familjen Struiksma lärde mig att reservera dom om frånskilda kvinnor och adopterade barn. Show 4: "Mrs. Ortiz lärde mig värdet av disciplin.


I åratal styrde bearbetade snacks köksriket i mitt hushåll och animaliska produkter var fler än växtbaserade erbjudanden. Jag anammade denna nya matfilosofi till fullo för att visa mitt stöd. Jag blev hänförd av näringsvetenskapens värld och hur vissa livsmedel kunde hjälpa till att förebygga cancer eller öka ämnesomsättningen. Varje ny mat jag upptäckte gav mig en utbildning om vilken roll dieten spelar för hälsan. Jag lärde mig att genom att äta sötpotatis och brunt ris kan du bota akne och hjärtsjukdomar. Jag upptäckte att äta bladgrönsaker med citrusfrukter kunde öka järnupptaget. Jag älskade att para ihop mina livsmedel för att skapa den perfekta makronäringsbalansen.


Visste du att bönor och ris är ett komplett protein? Mat har också gjort mig till en hållbarhetsnöt. Att leva växtbaserat räddar också planeten från påverkan av djurjordbruk. För samma mängd markyta kan en bonde producera kilogram sojabönor mot 16 kilogram nötkött. Jag gör mitt för att ha ett så litet ekologiskt fotavtryck som jag kan. Jag slutade använda snackspåsar i plast och övergick istället till återanvändbara bivaxinpackningar. Min favorit återanvändbara apparat är mitt hopfällbara sugrör. Vi arbetar för närvarande med en restaurangkampanj för att uppmuntra lokala matställen att skapa ett växtbaserat, oljefritt menyalternativ och bli PlantPure-certifierad.


Efter att ha upptäckt hur många restauranger som använder olja i sin matlagning bestämde jag mig för att jag behövde öppna ett växtbaserat oljefritt kafé för att kompensera för detta gap. Detta gör att jag kan utbilda människor om näringsvetenskap genom magen. Slutligen är jag en stark förespråkare för praktisk erfarenhet för att lära mig hur god mat ser ut och smakar, så matlagning är ett av mina favoritsätt att lära ut fördelarna med en växtbaserad livsstil. Vårt samhälle har lärt oss att utsökt mat måste få oss att känna skuld, när det helt enkelt inte är fallet. Den bästa känslan i världen är att bli kär i en maträtt och sedan lära sig alla hälsofördelar som den ger kroppen. Medan mina klasskamrater klagar över att de är trötta har jag mer energi eftersom min kropp äntligen får de rätt makron, vitaminer och mineraler den behöver.


Men maten som jag är särskilt intresserad av har förändrats. Snarare än en karboholic väljer jag att kalla mig själv en vegeholic. Instruktionerna är enkla: Öppna Google Sheet, ange ett nummer mellan 1 och 20 som bäst representerar min lycka och skriv en kort kommentar som beskriver dagen. Men den praktiska aspekten av kalkylarket är bara en del av vad det har representerat i mitt liv. Det som började som ett farsartat förslag från mig förvandlades till en lekplats där gymnasieklasskamrater och jag samlas varannan vecka för att förbereda ett välsmakande eftermiddagsmellanmål till oss själva. Hårt kämpade dagar av att blanda cement och transportera förnödenheter hade lönat sig för den tillgivna gemenskap vi omedelbart hade börjat älska.


Om lycka banar vägarna för mitt liv, är min familj staden som är sammanflätad av dessa vägar - varje medlem ett eget område, en distinkt historia. I tider av stress, oavsett om det är att studera inför ett kommande derivattest eller presentera min forskning på en internationell konferens, skyndar jag mig till min far för att få hjälp. När han kommer från de dammiga, folkfyllda bakgatorna i Thiruvananthapuram, Indien, vägleder han mig att se förbi kaoset och lägga märke till de dolda prestationerna som ligger i hörnen. När jag behöver förtroende hittar jag min mamma, som tar del av sina erfarenheter av att bo i sitt lugna och robusta tatami-täckta hem i Hiroshima, Japan, och hjälper mig att förbereda mig för min första gymnasiedans eller min sista match i en tennisturnering.


The Happiness Spreadsheet är också en batterimonitor för entusiasm. Andra gånger är batteriet urladdat, och jag är frustrerad över writer's block, när inte en enda melodi, ackord eller musikalisk konstruktion stöter mig. The Happiness Spreadsheet kan vara en hall of fame, men det kan också vara en katalog av misstag, bördor och ansträngande utmaningar. Idén föddes spontant vid lunchen, och jag frågade två av mina vänner om de var intresserade av att göra den här övningen med mig. Än i dag funderar jag över dess fulla betydelse i mitt liv. Med varje nytt nummer jag anger inser jag att varje post inte är det som definierar mig; snarare är det den ständigt växande linjen som förbinder alla datapunkter som speglar vem jag är idag. Vart tar Happiness Spreadsheet mig härnäst?


Men de flesta sysslar med vardagens grejer. Det som skiljer dem åt är hur författaren närmar sig ämnet: att analysera det för drama och humor, för dess gripande egenskaper, för vad det säger om författarens värld och för hur det ansluter till författarens känsloliv. En mördare första meningen. Du har hört det förut, och du kommer att höra det igen: du måste suga in läsaren, och det bästa stället att göra det är den första meningen. Bra första meningar är kraftfulla. De är som cliffhangers, sätter upp en spännande scen eller en ovanlig situation med en oklar slutsats, för att få läsaren att vilja veta mer.


Ta inte mitt ord för det – kolla in dessa 22 första meningar från Stanford-sökande och säg att du inte vill läsa resten av dessa uppsatser för att ta reda på vad som händer! En livlig, individuell röst. Att skriva är för läsare. I det här fallet är din läsare en antagningshandläggare som har läst tusentals uppsatser före din och kommer att läsa tusentals efter. Ditt mål? Tråka inte ut din läsare. Använd intressanta beskrivningar, håll dig borta från klichéer, inkludera dina egna offbeat observationer – allt som får den här uppsatsen att låta som du och inte som någon annan. Den förtrollade prins Stan bestämde sig för att hålla sig borta från alla grodkyssande prinsessor för att behålla sitt unika perspektiv på att regera som amfibie. Teknisk korrekthet. Inga stavfel, inga konstigheter i grammatik, inga syntaxproblem, inga skiljetecken – var och en av dessa exempeluppsatser har formaterats och korrekturlästs perfekt.


Om denna typ av exakthet inte är din starka sida, har du tur! Alla högskolor råder sökande att få sina uppsatser granskade flera gånger av föräldrar, lärare, mentorer och alla andra som kan upptäcka en kommaskarv. Din uppsats måste vara ditt eget arbete, men det är absolut inget fel med att få hjälp med att putsa den. Vill du skriva den perfekta högskoleansökan? Få professionell hjälp från PrepScholar. Din dedikerade PrepScholar Admissions-rådgivare kommer att skapa din perfekta högskoleuppsats, från grunden. Vi lär oss din bakgrund och dina intressen, brainstormar uppsatsämnen och guidar dig genom uppsatsförberedelseprocessen, steg-för-steg.


I slutet kommer du att ha en unik uppsats som du stolt kommer att skicka in till dina högskolor. Lämna inte din högskoleansökan åt slumpen. Ta reda på mer om PrepScholar Admissions nu:. Vissa högskolor publicerar ett urval av sina favoritaccepterade högskoleuppsatser som fungerade, och jag har sammanställt ett urval av över av dessa. Observera att några av dessa exemplen på högskoleuppsatser kan svara på uppmaningar som inte längre används. De aktuella vanliga appprompterna är följande:. Vissa elever har en bakgrund, identitet, intresse eller talang som är så meningsfull att de tror att deras ansökan skulle vara ofullständig utan den. Om detta låter som du, vänligen dela din historia.


De lärdomar vi tar från hinder vi möter kan vara grundläggande för senare framgång. Berätta om en tid när du stod inför en utmaning, ett bakslag eller ett misslyckande. Hur påverkade det dig och vad lärde du dig av erfarenheten? Reflektera över en tid då du ifrågasatte eller ifrågasatte en tro eller idé. Vad fick dig att tänka? Vad var resultatet? Reflektera över något som någon har gjort för dig som har gjort dig glad eller tacksam på ett överraskande sätt. Hur har denna tacksamhet påverkat eller motiverat dig? Diskutera en prestation, händelse eller insikt som utlöste en period av personlig tillväxt och en ny förståelse för dig själv eller andra. Beskriv ett ämne, en idé eller ett koncept som du tycker är så engagerande att det får dig att tappa all koll på tiden.


Varför fängslar det dig? Vad eller vem vänder du dig till när du vill lära dig mer? Dela en uppsats om valfritt ämne. Det kan vara en du redan har skrivit, en som svarar på en annan uppmaning, eller en av din egen design. Dessa uppsatser är svar på tidigare uppmaningar från antingen Common Application eller Universal Application som Johns Hopkins brukade acceptera. Om du letar efter ännu fler exempel på collegeuppsatser, överväg att köpa en collegeuppsatsbok. Det bästa av dessa inkluderar dussintals uppsatser som fungerade och feedback från riktiga antagningstjänstemän. Collegeessäer som gjorde skillnad —Denna detaljerade guide från Princeton Review innehåller inte bara framgångsrika uppsatser, utan också intervjuer med antagningstjänstemän och fullständiga studentprofiler.


Heavenly Essays av Janine W. Robinson – Den här samlingen från den populära bloggaren bakom Essay Hell innehåller ett bredare utbud av skolor, samt användbara tips om hur du finslipar din egen uppsats. Jag har valt två uppsatser från exemplen som samlats ovan för att undersöka mer på djupet så att du kan se exakt vad som gör att en framgångsrik högskoleuppsats fungerar. Full kredit för dessa uppsatser går till originalförfattarna och skolorna som publicerade dem. Vi var i Laredo, efter att precis ha avslutat vår första dag på en arbetsplats för Habitat for Humanity. Hotchkiss-volontärerna hade redan gett sig iväg för att njuta av Texas BBQ och lämnade mig kvar med collegebarnen för att städa upp.


Inte förrän vi strandade insåg vi att vi var utestängda från skåpbilen. Mer av nöje än optimism gav jag det ett försök. Jag satte in hängaren i fönstrets tätning som jag hade sett på kriminalshower och tillbringade några minuter med att vicka med apparaten runt insidan av ramen. Plötsligt klickade två saker samtidigt. Det ena var låset på dörren. Jag har faktiskt lyckats få fram det. Den andra var insikten om att jag hade varit i den här typen av situation tidigare. Jag hade faktiskt fötts in i den här typen av situation. Min uppväxt har bedövat mig till oförutsägbarhet och kaos. Med en familj på sju var mitt hem högljutt, rörigt och fläckigt övervakat. Mina syskon bråkade, hunden skällde, telefonen ringde – allt betydde att mitt hus fungerade normalt.


Min pappa, en pensionerad marinpilot, var borta halva tiden. När han var hemma hade han en föräldrastil ungefär som en övningssergeant. Vid nio års ålder lärde jag mig att rensa brinnande olja från vattenytan. Min pappa ansåg att detta var en kritisk livsfärdighet - du vet, ifall mitt hangarfartyg någonsin skulle bli torpederat. Rensa ett hål! Även om jag fortfarande inte är övertygad om den specifika lektionens praktiska funktion, är min pappas övergripande budskap otvetydigt sant: mycket av livet är oväntat, och du måste ta itu med vändningarna. När jag bodde i min familj, blev dagarna sällan som planerat. Lite förbisedd, lite knuffad, lärde jag mig att rulla med verkligheten, förhandla fram en snabb affär och ge det osannolika ett försök. Jag svettas inte de små sakerna, och jag förväntar mig definitivt inte perfekt rättvisa.


Så tänk om vårt matsalsbord bara har sex stolar för sju personer? Någon lär sig vikten av punktlighet varje kväll. Men mer än punktlighet och en speciell affinitet för musikstolar, har mitt familjeliv lärt mig att trivas i situationer som jag inte har någon makt över. När jag växte upp kontrollerade jag aldrig mina äldre syskon, men jag lärde mig hur man omintetgjorde deras försök att kontrollera mig. Jag knöt allianser och anpassade dem efter behov. Ibland var jag den fattiga, försvarslösa lillebrodern; ibland var jag den allvetande äldste. Olika saker för olika människor, som situationen krävde. Jag lärde mig att anpassa mig. På den tiden var dessa tekniker bara reaktioner som gjordes för att säkerställa min överlevnad. Men en dag i höst, Dr.


Hicks, vår skolchef, ställde en fråga till mig som han hoppades att alla seniorer skulle reflektera över under hela året: "Hur kan jag delta i en sak som jag inte styr, i sällskap med människor jag inte valt? Frågan överraskade mig, ungefär som frågan som ställdes till mig i Laredo. Sedan insåg jag att jag visste svaret. Jag visste varför klädhängaren hade överlämnats till mig. När jag växte upp som mellanbarnet i min familj var jag en viktig deltagare i något jag inte styrde, i sällskap med människor jag inte valde. Det är familj. Det är samhället. Och ofta är det kaos. Du deltar genom att släppa de små sakerna, inte förvänta dig ordning och perfektion och möta det oväntade med självförtroende, optimism och beredskap.


Min familjeerfarenhet lärde mig att möta en otrolig värld med självförtroende. Det är mycket användbart att plocka isär skrivandet för att se hur det uppnår sina mål. Stephens uppsats är mycket effektiv. Låt oss ta reda på varför! Med bara åtta ord får vi: scenografi han står bredvid en bil som ska bryta sig in, tanken på att korsa en gräns som han kanske är på väg att göra en olaglig sak för första gången, och en cliffhanger vi tänker på: kommer han att åka fast? Är han på väg mot ett liv i brott? Är han på väg att bli rädd direkt?


Det är detaljerna som verkligen gör den här lilla upplevelsen levande. Lägg märke till hur närhelst han kan, Stephen använder ett mer specifikt, beskrivande ord i stället för ett mer generiskt. Volontärerna kommer inte att få mat eller middag; de går för "Texas BBQ. Detaljer hjälper oss också att visualisera känslorna hos personerna i scenen. Kundsupportteamet hjälper dig att hantera dina studieframsteg effektivt. Om det finns några tvivel om kvaliteten och äktheten av din uppsats eller plagiat, kan vi också hjälpa dig att lösa dessa problem. Se alltid till att kontakta vår kundtjänst. Du är fri att lämna en fråga online och få svar på den snabbt. Genom att konsultera en professionell tjänst säkerställer du att du får ett perfekt resultat av skrivuppgiften.


Uppgifterna med plagiat är också svåra, det är ditt ansvar att hantera dem effektivt. Lita bara på en professionell skrivtjänst för att säkerställa ett bra resultat. Vi vet att akademiskt skrivande och examensarbete inte bör göras av experter. Istället ger tjänster som Writingcheap essays dig hjälp till din nivå. Det beror på att vi inte använder något plagiat eller plagierat innehåll i någon av tjänsterna. Våra frilansskribenter ser till att endast din unika forskning, fakta och förståelse används. Vårt skrivexpertstöd och begåvade skribenter ger de perfekta svaren och känner till alla regler. Våra skickliga skribenter finns alltid där för att ge dig den hjälp du behöver under alla omständigheter.


Det är bara ett samtal bort och du kan få ett snabbt svar. FLER DETALJER. Plagiatfri garanti Skriv min uppsats snabbt?

No comments:

Post a Comment