Tuesday, February 8, 2022

Uppsats för ungdomsbrott

Uppsats för ungdomsbrott



En psykiater kan vara nödvändig för att ge råd till barn ungdomsbrottsuppsats begå brottet och att behandla sin psykiska sjukdom. Bara detta säger mig att det finns ett problem med våld bland unga vuxna idag. En del av ansträngningarna var inriktade på att eliminera minimiåldern för rättegång i en brottmålsdomstol. Differentierade instruktionsstrategier. Alla stater i Amerika hade upprättat ett separat system för ungdomskorrigeringar, de flesta av dem baserade på teorier om rehabilitering, ungdomsbrottsuppsats. Mänskliga rättigheter och hållbar utveckling. miljontals ungdomar fortsätter att exponeras för dem i nivåer som är tillräckliga för att utsätta dem för ihållande våldsamma och kriminella beteenden raun et al.





Relaterade dokument



Däremot kan tonåringars kamp med resonemang och beslutsfattande knappast användas som en ursäkt för att engagera sig ungdomsbrottsuppsats seriöst brott. Det här handlar inte om att inte se rätt från fel. Det finns lagar som måste följas och att välja att inte göra det är det ungdomsbrottsuppsats, så det finns ingen ursäkt för att bryta mot lagen. Även minderåriga är helt klart kapabla att förstå lagen och deras skyldigheter att följa den. Ungdomar undergrävs ständigt av domstolen, och det är dags att ändra på det hela. Bakgrund: Ungdomsbrottslighet är inte på något sätt ett nytt fenomen, även om sättet som ungdomsbrottslingar behandlas när de grips förändras hela tiden. Förändringar i familjestruktur och urbanisering har påverkat hur barn agerar och hur de ses av medlemmar i samhället, ungdomsbrottsuppsats.


Idag behandlas ungdomsbrottslingar vanligtvis inte som brottslingar, utan snarare ges en lättare bot än vuxna och en ch-mellantidning spelar en roll i skapandet av en ungdomsbrottsling. Den ena sidan är inte komplett utan den andra; både sociala och individuella element deltar i bildandet av brottslingar. Varje ungdomsbrottsling har en unik omständighet med sina egna förmildrande faktorer. Som minderårig är det så lätt att bli manipulerad och grupppressad att göra saker som inträffar bara för att deras mognadsnivå inte har utvecklats. I åldrarna är en ungdom fortfarande omogen och gör saker utan att inse allvaret i konsekvenserna. Samtidigt finns det ungdomar som är ledare för gäng och som har mycket kriminella avsikter att skada eller permanent skada andra.


Hur kan vi skilja de barn som gör det ungdomsbrottsuppsats känner till allvaret i brott de har ungdomsbrottsuppsats, från barn som mognat mycket snabbare och vet allvaret i allt de har gjort? Forskningsresultat: Det är ett svårt beslut när det gäller att avgöra om en ungdom ska avrättas eller inte. Föräldrar har sett olika humörsvängningar som deras tonåringar går igenom, men ingen trodde någonsin att dessa attitydförändringar kunde leda till ungdomsbrottslighet. Det finns ett starkt samband mellan självkontroll och föräldraskap. Enligt lagen vet inte barn i åldrarna vad som är fel eller vad som är rätt att göra.


Barn som inte vet vad som är fel eller rätt kan begå en ungdomsbrottsuppsats utan att veta hur illa konsekvenserna kan bli. Omogna barn känner inte till de flesta faktorer som vanliga människor känner till och kan begå fler fel av misstag ungdomsbrottsuppsats andra människor kommer att begå med avsikt. Omogna barn ska inte dömas till livstid eftersom de sällan kan levnadsreglerna och till skillnad från de flesta vuxna; de vet inte vad som är bra eller dåligt med det. Jag anser personligen att det ska vara nolltolerans mot mobbning, ungdomsbrottsuppsats. Trots all forskning, program och kampanjer mot mobbning existerar mobbning fortfarande och åtgärdas inte i den utsträckning som är nödvändig för att stoppa och förhindra den.


Mobbning bland amerikanska grund-, mellan- och gymnasieelever är ett växande problem. Mobbning kan definieras som användning av aggression, våld, övergrepp och hot för att påtvinga makt eller status över en annan person. Fler barn blir offer för detta ofta tragiska problem idag än någonsin tidigare. Ungdomsförbrytare mäter inte konsekvenserna av att begå ett brott och hur ett dåligt beslut kommer att dramatiskt förändra deras liv, liksom. Jag tycker att ungdomsbrottslingar inte ska dömas eller ställas inför rätta som vuxna på grund av deras låga ålder och deras bristande mognad. Till exempel har jag en vän vars son begick ett brott som ung och ställdes inför rätta som vuxen i ett icke-mordmål; detta beslut chockade min vän eftersom detta var hans första brott och han var sjutton år vid den tiden.


Våldsamma repressalier utförda av ungdomsbrottslingar gör att förövarna klassificeras för snävt i systemet och därmed misshandlas enligt lagen. Våldsam vedergällning är när någon känner att han eller hon har blivit kränkt och bestämmer sig för att bli jämnt fysiskt och att ta rättvisan i egna händer för att avgöra resultatet. Ungdomsbrottslighet visar tydligt ett starkt inflytande från icke-familjemedlemmar, när familjemedlemmars positiva inflytande saknas. Dessa ungdomar saknar förmågan att känna igen de potentiella negativa effekterna av sociala influenser.


Oavsett vilken teori som läggs på brottslighet, resulterar det i liten inverkan på ungdomsgripen för våldsbrott och egendomsbrott. Ärligt talat måste ungdomssystemet minskas. Alla lagöverträdare måste förföljas av vuxna. Detta är det enda sättet vi någonsin kan få någon kriminell tillbaka till att vara en produktiv samhällsmedlem. Och jag säger till er, utan mitt system… där går anarkisterna. Hemsida Ungdomsbrott. Ungdomsbrott Bra uppsatser. Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Ungdomsbrott Ungdomsbrottsligheten har nästan fördubblats i de flesta länder, ungdomsbrottsuppsats. I nyheterna hör vi hela tiden om ungdomar som blandas in i skumma affärer och begår småbrott.


Först stjäl de bara ett äpple från marknadsstånden, rånar sedan en liten butik, nästa dag får vi veta om ett år gammalt barn som dödade sina klasskamrater. Människor är oroliga och det med rätta. Det är allt vi gör eller kanske ger dem ett hårt straff. Det verkar som att problemet bara har fokuserat på straff och väldigt lite på förebyggande eller ingripande, ungdomsbrottsuppsats. Det finns ingen enskild orsak till våld men vi kan säkert lista många riskfaktorer som ökar utvecklingen av brottsligt beteende. Dessa inkluderar barnmisshandel och familjeupplösning ungdomsbrottsuppsats, kränkande beteende, ungdomsbrottsuppsats, akademiskt misslyckande, skolavhopp, ungdomsbrottsuppsats, och brist på kontakt med samhället, bråk med jämnåriga och asocialt beteende tidigt i livet.


För att avslöja den verkliga bakgrunden till ungdomsbrottsligheten räcker det uppenbarligen inte att sluta här. Förmodligen föddes ingen av de unga brottslingarna med aggression, ilska och hat. Deras miljö och vårt samhälle har gjort dem till de de är idag. Ungdomar måste möta världens grymma sidor för tidigt och de är inte väl förberedda för det ännu. Vissa av dem klarar det, andra inte. De senare chockade av insikten kommer att fly till brottsvärlden så de försöker gömma sig från all besvikelse. Brottsligheten är högst i de mer urbana Get Access. Bra uppsatser. Juvenile Crime Essay Words 3 sidor. Uppsats om ungdomsbrott. Läs mer. Tillfredsställande uppsatser. Uppsats om ungdomsbrottslighet ord 2 sidor.


Uppsats om ungdomsbrottslighet. malvo fall, ungdomsbrottsuppsats, dödsstraff Ord 4 Sidor 4 Citerade verk. malvo fall, ungdomsbrottsuppsats, dödsstraff, ungdomsbrottsuppsats. Bättre uppsatser, ungdomsbrottsuppsats. Ungdomsbrottslighet: Brott, orsaker och brottsord 4 sidor. Ungdomsbrottslighet: Brott, orsaker och brott. Nackdelar med brottsord 2 sidor. Nackdelar med brott. Ungdomsbrott Ord 4 sidor. Ungdomsbrott. Uppsats om mobbning ord 3 sidor. Uppsats Uppsats för ungdomsbrott Mobbning. Ett dåligt beslut ord 2 sidor 3 citerade verk, ungdomsbrottsuppsats.


Ett dåligt beslut. De negativa effekterna av ord om ungdomsbrottslighet 3 sidor. De negativa effekterna av ungdomsbrottslighet. Vårt "stökade" ungdomsrättssystem ord 3 sidor. Vårt "stökade" ungdomsrättssystem. Relaterade ämnen. Upplösning Brott Kriminologi Barndom.





uppsats om hälsofrämjande



Fokus på barn och ungdomars asociala beteende och de efterföljande brottsligheterna som åtföljer dem har visat sig vara oroande för det akademiska intresset. Dessutom har ungdomsbrottslingar ofta setts som populationer som kämpar med en ökad förekomst av psykiska och beteendestörningar jämfört med resten av ungdomsbefolkningen Young et al. Den ökande oron och moralpaniken ledde till upprättandet av en hård straffpolitik inom ungdomsrättssfären. Den höga andelen ungdomsbrottslingar har kopplats till gängmedlemskap. Framväxten av ungdomsgäng är ett av kännetecknen för urbanisering, där grupper av unga människor går samman för att bilda gäng baserat på deras geografiska läge, etniska identitet, ideologi eller andra gemensamma egenskaper.


Modeller som använts för att förklara ökningen av ungdomsgängsprevalensen har handlat om unga människor som förlorar sina familjer, saknar övervakning, ekonomisk migration och exponeringen för de otillgängliga livsstilsidéer som skildras i media Young et al. Enligt Bishop et al. Allen et al. studerat frågan om ungdomsbrottslighet utifrån allmänhetens attityder till straffsvårhet samt bedömningar av ungdomars utveckling. Diskussionerna om offentlig politik sker ofta utan någon hänvisning till den tillförlitliga forskningsbasen och begränsar därför uppfattningarna om hur ungdomsbrottslingar bör behandlas. Detta konstaterande pekar på behovet av att forska om ungdomsrätt i större utsträckning utifrån den allmänna opinionen.


Resultaten av undersökningen pekar på att det finns en tydlig klyfta mellan vad allmänheten upplever som inte särskilt viktigt när det gäller ungdomsbrottslighet och vad den anser vara nödvändigt för att förhindra att de begår återfall. Sammantaget finns det en allmän uppfattning att mindre lagöverträdare inte bör placeras i kriminalvårdsanstalter, vilket pekar på behovet av att investera tid och intresse i skyddstillsyn och andra alternativ. Slutligen är det viktigt att utforska faktorer som kan bidra till ökningen av ungdomsbrottsligheten. Enligt Martin och Mbugua tillskriver allmänheten felaktigt en stor del av kränkande till ungdomar eller uppfattar ungdomar som kränkande att öka snabbt trots att statistiken visar något annat. Ändå finns det en rad faktorer som kan förklara en sådan situation.


Till exempel har media, familjedynamik, ekonomiska faktorer, kamratinflytande och urbanisering alla visat sig bidra till att forma allmänhetens uppfattningar om ungdomsbrottslighet och brottslighet. Bättre spridning av brottsdata är nödvändig för att säkerställa att allmänheten har tillgång till korrekt och aktuell information. Därför beror frågan om ungdomsbrott inte bara på antalet brottsliga handlingar utan beror också på hur samhället uppfattar och reagerar på det. Studiet av allmänhetens uppfattningar om frågan om ungdomsbrottslighet syftar till att besvara frågorna ur ett kvalitativt perspektiv.


Dessutom valdes den kvalitativa intervjun på grund av dess mångsidighet och breda tillämpning inom olika discipliner. Det förväntades att intervjua 50 respondenter i den aktuella studien. Potentiella deltagare kontaktades i offentliga miljöer och frågades om de ville svara på tio korta frågor. Därför användes kombinationen av enkel slumpmässig och bekvämlighetsurval: medan deltagarna kontaktades slumpmässigt, var de platser som valdes de som var mer tillgängliga och bekväma för forskaren. Att svara på intervjufrågorna tog respondenterna under fem minuter; svarsbladen förvarades av forskaren för dataanalys. Intervjuerna hölls anonyma; de respondenter som var intresserade av att lära känna resultaten lämnade sina e-postadresser för att bli kontaktade i slutet av studien.


För att analysera data som samlats in från 60 deltagare användes ingen dataanalysmjukvara. Svaren analyserades manuellt med hjälp av kodning och tematisk analys. För varje fråga var det nödvändigt att bestämma det mest populära temat som fanns i majoriteten av svaren. Alla svar lades in i ett Excel-dokument för tillräcklig organisation av data och analyserades sedan med hjälp av temautveckling. De vanligaste teman skulle representera de viktigaste beskrivningarna av studerade fenomen kopplade till en viss forskningsfråga. Uppsatskök.


Kontakta oss. Logga in. glömt ditt lösenord? Inte registrera dig? Registrera nu! Vår katalog. engelska U. Total kostnad:. Slutligen kommer eleverna att identifiera den plats de föreslår att bedriva forskningskälla.. Brottsnamn Institution Ungdomsbrott Den minderåriga som begår brott presenterar för samhället det känslomässiga, medborgerliga dilemmat när det gäller att undersöka orsakerna till att ägna sig åt brott, det bästa straffet att ge och hur man kan stoppa den framtida avskräckningen. Ungdomsbrottslighet är en av de sociala frågor som fortsätter att påverka folket i USA. Men under de senaste decennierna, baserat på de rapporterade förekomsterna av ungdomsbrott, har ungdomsbrottsligheten minskat. Enligt Division of Criminal Justice Services DCJS, minskade antalet ungdomsgripanden med 11 procent, i delstaten New York under. Men i New York City hade ungdomsbrotten minskat med 20 procent under samma period.


Delstaten New York hade antalet ungdomsfängelser som minskade med 10 procent medan befolkningen i fängelse minskade med 14 procent jämfört med Enligt DCJS, , minskade antalet skyddstillsyn med 24 procent, och ansökningarna minskade med 27 procent i New York Stad i De ursprungliga familjedomstolarnas beslut, ungdomsintagningar till Office of Children and Family Systems OCFS och OCFS-befolkningen med vårdnad om vård minskade med 14 procent, 43 procent respektive 27 procent i New York City. Även om delstaten New York upplevde en allmän nedgång i ungdomsbrottsfall i , registrerade New York City mycket lägre förekomst av brott.


Vid tidpunkten för självständighet ställdes ungdomsbrottslingar inför rätta i de vuxna brottmålsdomstolarna. Domstolssystemet utgick från att barn under fjorton år inte kunde begå dödsbrott. Ungdomsdomstolarna hade som mål att rehabilitera förövarna. Dessa ungdomar är fördelade över nätverk och skolor. Tabell B. De anses därför vara utan anknytning till ledaren. Därför detaljerad information om nominerade kontakter t.ex. Detta bord finns tillgängligt på begäran. Den genomsnittliga föräldrautbildningen är gymnasieexamen. Mer än hälften av våra elever uppger sig ha begått minst en av de brottsliga aktiviteterna som rapporterats i frågeformuläret Tabell B.


Detta är inte förvånande med tanke på att de flesta av verksamheten är småbrott. Brottslingar är i genomsnitt mindre benägna att vara kvinnor och har föräldrar som går mer sällan till gudstjänster. Slutligen, tabell B. Vi börjar vår empiriska undersökning med att icke-strukturellt testa vår modells huvudförutsägelse. Med andra ord, för att fånga avståndet till ledaren diL,gs skapar vi sju dummyvariabler D1,i,gs , Eftersom teknologivinsten från ledaren ges av! att vara tillräckligt stor så att vi har en icke-negativ inverkan i nätverket. Vi behöver med andra ord! b var! Storleken på de negativa koefficienterna ökar i absolut värde med avståndet till ledaren, vilket indikerar att ju längre bort en ledare är, desto lägre är hans eller hennes inflytande på individen när det gäller kriminella aktiviteter.


Denna figur bekräftar resultaten i tabell 2 genom att visa att de uppskattade koefficienterna för avståndsdockorna inte bara är negativa utan också ökar i absolut värde med avståndet: ju större avståndet till ledaren är, desto lägre är ledarens inflytande på andra brottslingar. Att vara kvinna, ha en bättre gymnasieprestation, att bo i ett välskött område och ha högutbildade föräldrar är negativt korrelerade med kriminell aktivitet, medan icke-vita elever verkar vara mer benägna att begå brott. Vår identifieringsstrategi ger upphov till ett huvudproblem, vilket är det faktum att den minskande kriminella aktiviteten hos individer på ökande avstånd från ledaren helt enkelt kan uppstå på grund av en särskilt hög brottsnivå hos individer som är direkt kopplade till ledaren.


För att ta itu med detta problem upprepar vi vår analys efter att ha släppt individer som ligger en länk från ledarkolumnerna 3 och 4 och två länkar från ledarkolumnerna 5 och 6. Om elever väljer sina direkta vänner och kan välja sina vänners vänner, är det faktiskt osannolikt att de väljer individer på ett avstånd av tre eller fler noder från dem. Tabell 2 visar att uppskattningsresultaten av dessa robusthetskontroller förblir i stort sett oförändrade. För att sammanfatta, som nämnts i inledningen, framhåller vår empiriska analys vikten av närhetscentraliteten hos kriminella ledare20 för att förklara individuella kriminella beteenden.


Ju högre närhetscentraliteten är för kriminella ledare, desto högre är de kriminella aktiviteterna hos individer som är vägkopplade till dem. Enligt vår teori, preferenser för överensstämmelse, som fångas av parametern och produktivitetsvinsterna! Som ett resultat uppskattar vi dessa parametrar med icke-linjära minsta kvadrater NLS , där Gauss-Newtown-algoritmen används för att lösa det associerade minimeringsproblemet. Panel I NLS i tabell 3 rapporterar uppskattningsresultaten. Medan kolumn 1 presenterar resultaten för hela urvalet, rapporterar kolumnerna 2 och 3 resultaten när man släpper individer som befinner sig en länk från ledarkolumn 2 och två länkar bort från ledarkolumn 3, som i tabell 2.


Eftersom det genomsnittliga antalet brott begångna av icke-ledare är 1. Låt oss som vanligt lösa modellen med bakåtinduktion. Första steget: Brottsbeslut Varje individ måste ta ställning till om han eller hon vill bli kriminell. Antag att det yttre alternativet att vara en icke-kriminell för individ i ges av ui,gs. Beteckna med ci,gs beslutet att begå brott. I data kan ui,gs approximeras av den individuella moraliska kostnaden, som vi mäter med intensiteten i föräldrarnas religion. Faktum är att ju högre den moraliska kostnaden är för att begå brott, desto mer sannolikt är det att en individ blir en brottsling. Denna kostnad är helt klart individspecifik.


Ju högre detta värde är, desto högre är den moraliska kostnaden. Faktiskt, som visas i tabell B. Liksom i den teoretiska modellen förklarar ekvation 15 brottsbeslutet för individ i i nätverk g i skolan s med diL,gs , avståndet till ledaren, de observerbara egenskaperna hos ledaren i. Tabell 3 Panel III redovisar de resultat som tar hänsyn till urvalet till brottslig verksamhet. I det första steget, som i 15, modelleras sannolikheten att vara en brottsling som en funktion av de observerade egenskaperna. I det andra steget används den förutsagda sannolikheten som en korrigeringsterm Mills ratio. Som en uteslutningsbegränsning använder vi de moraliska kostnaderna ui,gs mätt med intensiteten av förälderns religiösa aktiviteter.


För varje ennodsökning av avståndet till ledaren minskar det totala antalet brott som begås av varje elev i genomsnitt med 0. Tvärtom är avståndet till ledaren relevant för att forma både nivån av kriminell aktivitet och beslutet att bli kriminell. För det simulerar vi effekten på kriminella aktiviteter av en policy som tar bort alla ledare från en skola. Som beskrivs i avsnittet Data har vi exempel på 2, studenter inom ett ledarnätverk och 3, studenter utanför ett ledarnätverk. De observerbara egenskaperna hos dessa individer är dock liknande se tabell B. Våra kontrafaktiska övningar simulerar brottsbeslut och aktiviteter för studenter inom ett ledarnätverk genom att använda parameteruppskattningarna för dem utanför ett ledarnätverk.


Vi beskriver sedan genomförandet av denna övning i varje steg. Vi jämför sedan T C efter med den ursprungliga förutsägelsen av modellen i. För att bestämma brottsreduktionen beräknar vi TC efter TC före 17 TC före. Figur 4 visar den genomsnittliga brottsreduktionen som ges av Figur 5 jämför faktiska brottsliga aktiviteter före borttagandet av den blå ledarkurvan med modelluppskattningarna när vi tar bort alla ledare orange kurva på varje nivå av avståndet till ledaren. Denna figur visar alltså att i frånvaro av en ledare i. Det första steget ges av 21 Från den teoretiska modellen,! om det finns en ledare i skolan och! Som ett resultat, när vi tar bort alla ledare från skolan, försvinner denna term. Resultaten är kvalitativt lika.


Vi jämför återigen P C efter med den ursprungliga förutsägelsen av modellen: M M! Sedan, med de nya uppsättningarna av koefficienter, beräknar vi total brottslighet före och efter avlägsnandet av ledarna, som förklaras i avsnitt 6. Slutligen beräknar vi 17 för att få fram den beräknade brottsreduktionen. Som tidigare kan vi, genom att använda de tidigare uppskattningarna, beräkna de faktiska och uppskattade brottsnivåerna för varje möjligt avstånd inom det kriminella nätverket, diL,g. Vi ser att en ledares inflytande minskar i takt med att brottslingar placeras längre bort i nätverket. Mest anmärkningsvärt är att dessa beslut påverkas av avståndet till de kriminella ledarna i deras nätverk, ett fynd som understryker vikten av närhetscentraliteten hos kriminella ledare för att förklara individuella kriminella beteenden.


Vi uppskattar sedan denna modell strukturellt och visar att ledare verkligen har ett stort inflytande på brottsliga beslut. När det gäller politiska konsekvenser tyder våra resultat på att kriminella ledare är viktiga bestämningsfaktorer för kriminella aktiviteter. Det vill säga att vara socialt nära ledare spelar roll. Som ett resultat kan inriktning på kriminella ledare som är socialt kopplade till andra kriminella vara en effektiv policy för att minska brottsligheten. Nyckelaktörer är brottslingar som, när de väl tagits bort från nätverket, genererar den högsta minskningen av brottslighet. De kännetecknas av sin centralitet eller position i nätverket så kallad intercentralitet. Genom att testa nyckelaktörspolicyn för ungdomskriminella i USA och vuxna kriminella i Sverige har till exempel Liu et al.


I motsats till nyckelaktörspolicyn där den riktade personen är den individ som har högst intercentralitet, föreslår denna studie att nyckelaktörer skulle kunna definieras som de mest aktiva brottslingarna som har ett betydande socialt inflytande i ett nätverk. Med andra ord, enligt våra resultat bör de mest aktiva brottslingarna som har hög närhetscentralitet inriktas på. Detta resultat borde inte komma som en överraskning med tanke på att de kriminella ledarna inte valdes utifrån sin position i nätverket utan på grund av deras kriminella verksamhet. Denna kraftiga minskning av brottsligheten sker oftast för de mindre än fyra länkar bort från nyckelledaren. Figur 6. Betweenness centrality beräknar det relativa antalet indirekta anslutningar eller kortaste vägar som en nod är involverad i med avseende på det totala antalet vägar i nätverket.


Katz-Bonacichs centralitet räknar antalet av alla vägar, inte bara de kortaste vägarna som utgår från en given nod, viktat av en avklingningsfaktor som minskar med längden på dessa vägar. Nyckelaktörens centralitet eller intercentralitet mäter minskningen av kriminell aktivitet efter att en nod och dess länkar i ett nätverk tagits bort. Se Wasserman och Faust, Jackson och Zenou för en exakt definition av dessa centralitetsmått. och M. och E.

No comments:

Post a Comment