Thursday, February 24, 2022

Natur- och miljöuppsatser

Natur- och miljöuppsatser



Åskådarsporter. Essä om kvinnors egenmakt. Rachel Carson betonar de skadliga effekterna av konstgjorda kemikalier på vår miljö. Vi kan förutsäga och mäta effekterna av våra handlingar på miljön, natur- och miljöuppsatser. Om vi ​​gör något fel utanför naturdisciplinen stör det hela atmosfären vilket betyder atmosfär, hydrosfär och troposfär.





Bara ännu en SB You: Web Publishing for You-webbplats



Dessa två essäer tyder på att vi alla har en ingjuten koppling till natur- och miljöuppsatser. De flesta natur- och miljöuppsatser, kan dock inte säga att de har en natur- och miljöuppsatser stark koppling till naturen, natur- och miljöuppsatser. Rolston Holmes uppger natur- och miljöuppsatser hans essä, "Medan jag är i skogen känner jag en känsla av vördnad och förundran som inte kan beskrivas med språk. Det här var min första väg att hitta. Agarwal, precis som Simpson, hävdar att det finns värde i en enkel vandring och tid ute i naturen.


Logga in Senaste webbplatsaktivitet Rapportera missbruk Skriv ut sida Drivs av Google Sites. Essays on Essays: A Bibliographic Wiki. Sök denna sida. Koppling till naturen. Människor har observerat betydelsen av människans relation till naturen i århundraden. I de artiklar vi har läst gemensamt finns några gemensamma teman: vikten av vår koppling till naturen, natur- och miljöuppsatser, och konsekvenserna av att tappa kontakten med naturen. Vikten av denna fråga illustreras av det faktum att artiklar, som de vi hittade, har skrivits om samma problem i över ett sekel. Han förklarar att bristen på utomhusaktiviteter har bidragit väsentligt till fetmaepidemin och en ökande brist på kreativitet hos barn.


Louv fruktar att denna brist på nedsänkning i naturen kan hota deras omdöme, natur- och miljöuppsatser, förmågan att känna vördnad och förundran, och deras känsla av förvaltarskap för jorden. Samtidigt som de anger skälen till varför vi blir frånkopplade från naturen, menar många av essäiterna att en koppling till naturen kan hjälpa oss mer än någon materiell, mänsklig koppling. En sann älskare av naturen natur- och miljöuppsatser ser bara vad naturen är, men blir också ett med den. Vi kan se ett särskilt djupt förhållande till naturen med dessa två författare.


Både Emerson och Thoreau betonar vikten av att fördjupa oss i naturen och att bilda ett bestående band med den. Till skillnad från de andra artiklarna har inte alla en omedelbar koppling till naturen. Nu mer än någonsin blir människor mer intresserade av naturen, eftersom deras intresse väcks av de sjunkande globala förhållandena. Många av dessa författare förmedlar poängen att en meningsfull, upplysande upplevelse av naturen är avgörande för vår känsla av att vara. De säger att de bokstavliga betydelserna har natur- och miljöuppsatser inget med naturen själv att göra. Thoreau är mycket kopplad till naturen och visar det i sina skrifter, medan Gould använder naturen för att upptäcka vetenskapen i ett nytt ljus. Han använder informationen som finns i naturen omkring honom för att skapa nya teorier och motbevisa många teorier som hade varit på plats före honom.


Detta förhållande till naturen är starkt motiverat av den information och upptäckter som det ger författaren. Han använder naturen för att beskriva sin frustration över mänskligheten, natur- och miljöuppsatser. Tanken är att människor ska vara mer som tallar, i den meningen att de aldrig förändras och inte heller gör det natur- och miljöuppsatser deras omgivning, natur- och miljöuppsatser. Liksom de andra författarna diskuterar Gould förhållandet mellan människor och natur, och han ger en mer vetenskaplig syn på natur- och miljöuppsatser aning.


Vissa människor får inte bara känslomässiga bindningar till naturen, utan de skriver också olika typer av litteratur som diskuterar naturen och dess plats i människors liv. I den här uppsatsen diskuterar han naturens och miljöns inverkan på hans liv. En annan typ av litteratur om natur och miljö är den som varnar läsaren. Rachel Carson är en sådan essäist som försöker göra andra medvetna om sina handlingar. Hon tar upp oron för att vi har tappat viljan att kräva det som är bra och konstaterar helt enkelt att vi som vårdare av jorden måste hitta sätt att skydda miljön. Under det senaste århundradet har det mänskliga förhållandet till naturen diskuterats bland de främsta forskarna och stora sinnen. Artiklarna som vi läser tillsammans relaterar alla till vår koppling till naturen, oavsett om det är genom litteratur, vandring, andlighet eller minnen från det förflutna.


Burroughs, John. Burroughs tror att varje stenblock har en historia att berätta. Han känner en känsla av lugn när han tittar på stenblock eftersom de är en återspegling av det förflutna, nuet och framtiden. Den primitiva naturen hos stenblocken gör att Burroughs känner sig fästa vid jorden. Burroughs nämner sju natur- och miljöuppsatser driva stenblock som han har stött på på sina resor, många i Sierra Nevada. Burroughs förklarar känslorna han får när han tittar på stenblock och hur den känslan gör honom i stycke med naturen. Stenblocken har bestått tidens tand och ger Burroughs en känsla av medvetenhet. Carson, Rachel. Samuel Cohen. Boston: Bedford och Natur- och miljöuppsatser. Rachel Carson betonar de skadliga effekterna av konstgjorda kemikalier på vår miljö.


Innan människan hade bebott jorden kunde naturen ta sin tid att anpassa sig och balansera sig. Som svar hävdar Carson att de skador som dessa konstgjorda kemikalier orsakat, antingen på marken, luften, vattnet, etc. För det första gör bristen på mångfald i grödor och trädbestånd insekter att frodas och överbefolkas. Den andra orsakas av mänsklig import från utlandet, vilket får främmande arter att frodas utan några naturliga fiender. Båda problemen har uppmuntrat överanvändning av kemikalier. Carson avslutar sin artikel med att fråga om vi har tappat viljan att kräva det som är bra. Hon säger helt enkelt att vi som vårdare av jorden behöver veta vilka skadliga saker vi gör mot jorden och hitta sätt att stoppa det.


Cohen, Samuel S. Martins, Han beskriver sina tidigare besök på denna semesterplats, och hur den har förändrats, såväl som honom själv. White diskuterar förhållandet mellan honom och hans far, och hur det återspeglas i förhållandet mellan honom och hans egen son. Hans minnen är så levande att han ibland inte kan skilja sitt förflutna från sin nuvarande erfarenhet på samma plats. Sambandet mellan hans relationer med sin far och hans son är parallellt med hans förhållande till naturen. Han fortsätter med att beskriva scen efter scen med saliga ögonblick i sjön och de pittoreska hagarna natur- och miljöuppsatser bondgårdar. Under hela uppsatsen beskriver White inte bara sina familjeförhållanden, utan också hans semestertider i Maine och hur naturens skönhet har påverkat hans liv.


Emerson, Ralph Waldo. William H. New York, N. Y: Signet Classics, Emerson börjar sin artikel med att säga att en man behöver hitta ensamhet genom att titta på stjärnorna. De väcker en del av oss och vädjar till oss eftersom de är otillgängliga. Emerson säger dessutom att väldigt få vuxna ser naturen. De kan inte se bortom naturens yta. Den sanna naturälskaren har de inre och yttre sinnena som är anpassade till varandra. Gould, Stephen Jay. Tredje uppl. Den första, sex, var en ganska bra hypotes. Temperaturen blev helt enkelt för hög för att dinosaurierna skulle kunna fortplanta sig. Hypotesen var inte bra eftersom man inte kan testa hur hög temperaturen var då, eller studera testiklarna eftersom de inte fossiliserar.


Den andra idén, droger, var inte heller meningsfull. Gould föreslår slutligen att den slutliga idén, katastrofen eller en asteroid är den mest troliga. Man kan fortfarande testa stenar från Crestatious perioden och fastställa vad som fortfarande kan vara. I den här uppsatsen diskuterar Rolsten hur skogar är marker som väcker förundran och vördnad. Han berör många olika aspekter av skogen, natur- och miljöuppsatser, en är historien som hålls vid liv av träden och klipporna som har funnits där i hundratals år. De gamla levande träden fungerar som en portal tillbaka till det förflutna genom ärren på deras stammar och den väderbitna barken.


Rolsten avslöjar hur skogen är en värld för sig själv som får näring av solen. Han känner en anknytning till skogar som han inte känner någon annanstans, en känsla av att vara och medvetenhet om att att vara i närvaro av en skog leker. Rolsten använder den här artikeln för att relatera en skogs egenskaper till livet självt, och försöker förklara orsakerna till hans djupa koppling till skogar. Jacobson, Arthur Lee. Jacobson berättar om sin erfarenhet från någon som inte bryr sig om naturen till någon som ser naturen i allt de gör. Han släpper alla sina andra intressen och ville bli en expert på naturen. Lär dig om fåglar, djur, växter, natur- och miljöuppsatser, etc. Jacobson hade upptäckt naturen och känns som om mänskligheten som helhet också behöver uppleva det.


Jaoudi, Maria. Hon natur- och miljöuppsatser hennes tro på Gud i artikeln, men fokuserar sedan på hur natur- och miljöuppsatser av alla religioner kan dra nytta av att ha ett öppet förhållande till naturen. Hon menar att den nya västerländska kulturen har förvrängt definitionen av rikedom. Jauodi ingjuter tanken att att vara ett med naturen inte är en deltidsaktivitet, utan ett sätt att vara som känns i alla aspekter av livet. Hon inducerar föreställningen att vi måste lära oss om vad vi kände som barn, när vi lekte i smuts eller klappade ett djur som sporrade till sådan stimulans.


Mars-april Louv börjar sin artikel med en flicka i grundskolan som beskriver vad skogen betydde för henne. Hon hade beskrivit skogen som en del av henne. Med detta i åtanke tog Louv upp två punkter, varav en är att människan är ambivalent när det kommer till naturen och den andra är att naturen bara betraktas som ett objekt i vår värld. Louv, Richard.





exempel på en litteraturuppsats



Y: Signet Classics, Emerson börjar sin artikel med att säga att en man behöver hitta ensamhet genom att titta på stjärnorna. De väcker en del av oss och vädjar till oss eftersom de är otillgängliga. Emerson säger dessutom att väldigt få vuxna ser naturen. De kan inte se bortom naturens yta. Den sanna naturälskaren har de inre och yttre sinnena som är anpassade till varandra. Gould, Stephen Jay. Tredje uppl. Den första, sex, var en ganska bra hypotes. Temperaturen blev helt enkelt för hög för att dinosaurierna skulle kunna fortplanta sig. Hypotesen var inte bra eftersom man inte kan testa hur hög temperaturen var då, eller studera testiklarna eftersom de inte fossiliserar. Den andra idén, droger, var inte heller meningsfull.


Gould föreslår slutligen att den slutliga idén, katastrofen eller en asteroid är den mest troliga. Man kan fortfarande testa stenar från Crestatious perioden och fastställa vad som fortfarande kan vara. I den här uppsatsen diskuterar Rolsten hur skogar är marker som väcker förundran och vördnad. Han berör många olika aspekter av skogen, en är historien som hålls vid liv av träden och klipporna som har funnits där i hundratals år. De gamla levande träden fungerar som en portal tillbaka till det förflutna genom ärren på deras stammar och den väderbitna barken. Rolsten avslöjar hur skogen är en värld för sig själv som får näring av solen. Han känner en anknytning till skogar som han inte känner någon annanstans, en känsla av att vara och medvetenhet om att att vara i närvaro av en skog leker.


Rolsten använder den här artikeln för att relatera en skogs egenskaper till livet självt, och försöker förklara orsakerna till hans djupa koppling till skogar. Jacobson, Arthur Lee. Jacobson berättar om sin erfarenhet från någon som inte bryr sig om naturen till någon som ser naturen i allt de gör. Han släpper alla sina andra intressen och ville bli en expert på naturen. Lär dig om fåglar, djur, växter osv. Jacobson hade upptäckt naturen och känns som om mänskligheten som helhet också behöver uppleva det. Jaoudi, Maria. Hon uttrycker sin tro på Gud i artikeln, men fokuserar sedan på hur människor av alla religioner kan dra nytta av att ha en öppen relation till naturen.


Hon menar att den nya västerländska kulturen har förvrängt definitionen av rikedom. Jauodi ingjuter tanken att att vara ett med naturen inte är en deltidsaktivitet, utan ett sätt att vara som känns i alla aspekter av livet. Hon inducerar föreställningen att vi måste lära oss om vad vi kände som barn, när vi lekte i smuts eller klappade ett djur som sporrade till sådan stimulans. Mars-april Louv börjar sin artikel med en flicka i grundskolan som beskriver vad skogen betydde för henne. Hon hade beskrivit skogen som en del av henne. Med detta i åtanke tog Louv upp två punkter, varav en är att människan är ambivalent när det kommer till naturen och den andra är att naturen bara betraktas som ett objekt i vår värld.


Louv, Richard. Som en känd barnläkare erbjuder Louv sina experttips om hur du kan dra dina barn bort från de tv-spel som så ofta fängslar vår tids ungdom. Louv illustrerar ett av hans senaste fynd om förhållandet mellan att vara utomhus och mental och fysisk hälsa. Han säger att när barn glider bort från naturen och världen utanför, det är här vi börjar se många av de psykiska problem som plågar våra barn. Han avslutar med att beskriva drivkraften i hans rörelse, som inkluderar många människor från näringslivet, medicinen och utbildare runt om i landet. Louv har blivit källan till information om detta ämne, eftersom hans medaktivister söker information för att informera sina patienter, studenter, kunder och affärspartners.


Även biofilihypotesen, av professor E. O Wilson, säger att vi alla fortfarande på något sätt är kopplade till naturen. Efter att du först har anat vad naturen betyder för dig och världen, är ditt sinne öppet för att börja bilda idéer och bry sig om naturen. Lämna-inget-barn-inne-rörelsen är ett sätt att utmana dessa idéer. Dessutom innehåller Louv några anledningar till att det finns en nedgång i utomhuslek. Några av dessa inkluderar försvinnande tillgång till naturområden, konkurrens från teknik, farlig trafik och rädsla för främling-fara. Även om detta är logiska risker, uttrycker Louv att det är en ännu större risk att inte utsätta barn för utomhusbruk.


Detta hotar deras omdöme, förmågan att känna vördnad och förundran, och deras känsla av förvaltarskap för jorden. När barn däremot sätts i utomhusmiljöer har de en högre självkänsla, förbättrad problemlösningsförmåga och mer motivation att lära sig. Simpson, Sherry. I den här artikeln minns Simpson en tid tillbaka i sin barndom där hon blev medveten om vördnaden för naturen omkring sig. Efter att ha flyttat elva gånger före sju års ålder kändes Simpson som om hon inte hade något hem. När du bodde i Alaska nära Mt. Mkinley beskrev hon sig själv som ett barn som blev sig själv genom nya äventyr i naturen. Grävde gröna ben av snöskoharar under en duff av torra granbarr.


Hennes hem var naturen och planeten, inte en viss adress, hus eller stad. Hennes hem var planeten Jorden. Orion Magazine dec. Orion Magazine. När uppsatsen rör sig, speglar den strukturen hos en typisk naturuppsats. Thoreau, Henry David. I den här artikeln av Henry David Thoreau berättar han om att gå. Han konstaterar att folk brukade ta lugna promenader ibland och nu upplever de nästan aldrig utsidan. Om man inte bara kan njuta av utsidan, hur ska vi då förstå det. Naturen är betydelsen av vår värld och promenader hjälper oss att se det varje dag. Läs för Middlesex Agricultural Society.


Thoreau berättar om sitt intresse för hur människan byggdes och hur han går nerför gatan. Hur de går och pratar och till och med klär sig förvirrar honom. Att prata om tallar och hur de kom till ber honom att fundera över vem som ställde frågan. Varför skulle någon vilja veta, och varför tror de att han vet? Han fortsätter med att beskriva dessa träd och hur de fungerar i världen. Thoreau fortsätter sedan med att beskriva frön, som om de vore en enda livsform. Före oss fanns det tallar, och efter oss kommer det att finnas tallar; detta var intriger Thoreau i första hand. Fast Furious Food. Nötköttsproduktion. Kosttillskott. Nutrition modeflugor.


Diet modeflugor. Exempel för University of South Dakota. Kreativ facklitteratur. New Yorkern. River Tänder. Exempel för Concordia University Collaboration. Mat och friidrott. Mat och barn. Portionskontroll. Ätstörningar. Hemlagad mat. Skolmat. Snabbmat. Mat och viktminskning. Matstörningar. Mat, kosttillskott och friidrott. Nyttig mat. Sockerhaltiga livsmedel. De tror att miljön inte kan läka sig själv förrän all mänsklig kontakt försvinner. Det är lätt att denna myt existerar när man inte överväger effekterna av att helt avbryta interaktionen med marken. Redman Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut.


Hemsida Natur och miljö Essä. Natur och miljö Uppsatsord 3 sidor öppet dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Naturens roll i amerikansk urbanisering Detta tänkesätt skulle visa sig vara skadligt för miljön. Läs mer. Ord: - Sidor: 7. Ord: - Sidor: 6. Ord: - Sidor: 4. Human Security Issues Research Paper Människor behöver känna sig trygga i sin miljö, människor ska inte frukta för sina liv på grund av orsaker som dåliga miljöförhållanden. Rolstons argument för att skydda miljön Han föreslår idén att det bästa sättet att bevara vår miljö är att vara aktiv och hantera hur mycket vi invaderar det som finns kvar av den naturliga världen.


Ord: - Sidor: 5. Synthesis Of Sustainability Jag har nu en bredare förståelse för vad hållbarhet är och hur det kan vara olika från person till person. Louis Kahn Arkitektur Den naturliga världen är livlinan för de människor som ofta misshandlar den. Ekologiska myter Fynd av arkeologer kan också avslöja hur människor interagerar med sin miljö och om sådana interaktioner orsakade stora skador eller bara stora förändringar av miljön. Relaterade ämnen. Människan Naturlig miljö Livsutveckling Vetenskap Ekologi. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar.

No comments:

Post a Comment